Telefoni
15.04.2021 23:55
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pripravite se na Samsung Galaxy M42

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M42 bo zagotovo razveselil mnoge.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M42 bo zagotovo razveselil mnoge.

Pri podjetju Samsung naj bi bilo že skoraj vse pripravljeno za pričetek prodaje nadvse zanimivega pametnega mobilnega telefona Galaxy M42. To bo šlo za pametni mobilni telefon srednjega cenovnega razreda, ki bo nudil polno podporo za mobilno omrežje 5G. Novost naj bi na izbrane trge prispela še pred koncem pomladi, zanjo pa naj bi bilo treba odšteti med 223 evri in 279 evri. Sprva naj bi bila novost na voljo na indijskem trgu.

Inženirji podjetja Samsung naj bi pametni mobilni telefon Galaxy M42 opremili s procesorjem Snapdragon 750G. Ta je dovolj zmogljiv tudi za najzahtevnejše naloge, hkrati pa nudi tudi podporo za hitra mobilna omrežja 5G. Za zajem fotografij pa bo na voljo slikovno tipalo ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. To naj bi bilo dovolj za kakovostni zajem fotografij in videoposnetkov in to tudi pri pogojih, ki niso najbolj idealni.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M42 bomo lahko uporabljali dolgo brez polnjenja. Ta bo namreč opremljen z baterijo kapacitete 6.000 miliamper ur. Ta bo seveda opremljena tudi s tehnologijo hitrega polnjenja, kar pomeni, da bo telefon vedno nared za uporabo. Več o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy M42 pa bo znanega kmalu.


Prijavi napako v članku