Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Namizni računalniki
Poslovne rešitve
04.03.2024 07:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihranite z najemom računalniške opreme za dogodke

Nakup in vzdrževanje lastne računalniške opreme je lahko velik izziv, še posebej za podjetja, izobraževalne ustanove in organizatorje različnih dogodkov. Najboljša rešitev je najem.
Najem računalniške opreme je idealna rešitev za izobraževanja, konference, sejme, snemanja, inventure ter razna (med)šolska in športna tekmovanja. Foto: BBT
Najem računalniške opreme je idealna rešitev za izobraževanja, konference, sejme, snemanja, inventure ter razna (med)šolska in športna tekmovanja. Foto: BBT

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste za izobraževanje ali dogodek potrebovali večje število računalnikov – in to zgolj na primer za teden dni? Takšna situacija je lahko zelo neugodna za organizatorja, saj je nakup opreme čisto predrag, ker gre le za kratkotrajno povečane potrebe.

Kaj storiti? Odlična rešitev je najem računalnikov in prenosnikov za krajši čas pri specializiranem podjetju BBT.si, kjer je na voljo le tehnično brezhibna oprema iz boljše, POSLOVNE linije.

Velik prihranek in brezhibna oprema, pripravljena za takojšnjo uporabo

Najem računalniške opreme je idealna rešitev za izobraževanja, konference, sejme, snemanja, inventure ter razna (med)šolska in športna tekmovanja. Organizacije se za najem namesto nakupa odločajo predvsem zaradi »ekonomske računice«. Namesto velikih začetnih stroškov nakupa računalniške opreme najem prinaša velike prihranke. To postane še bolj očitno in koristno v primerih, ko potrebujete večjo količino opreme za določen dogodek ali projekt – na primer izobraževalni seminar, kjer so potrebni prenosniki za udeležence. Večjih količin enake opreme pa tudi ni možno kar takoj dobaviti, to vsi vemo.

Za najem računalniške opreme za različne dogodke pri BBT.si se organizacije odločajo tudi zato, ker je vsa oprema v odličnem stanju. Vse naprave so redno vzdrževane in servisirane, kar zagotavlja zanesljivost in učinkovitost pri uporabi. Fizično je oprema odličnega videza, kar je zelo pomembno pri projektih, kot so snemanje reklam in pri video produkciji.

Kaj pa operacijski sistem in Office programi?

Predstavljajte si, da v roke dobite računalnik, a ko ga želite uporabljati, na njem ni nameščenega operacijskega sistema – nočna mora. Z najemom pri BBT.si se vam to ne more zgoditi. Vsa oprema, ki je na voljo za najem, ima že nameščen operacijski sistem Windows. Potrebujete spremenjeno jezikovno različico Office programa  ali kak drug specialen program? Dovolite si, da vam pri BBT.si pripravijo opremo po vaših zahtevah, vi pa se osredotočite na popolno izvedbo dogodka.

Največja zaloga opreme za najem v Sloveniji

Pri BBT.si imajo največjo zalogo opreme za najem v Sloveniji. Omogočajo vam izbiro glede na vaše potrebe – od najbolj osnovnih do najbolj zmogljivih računalnikov. Na njihovi spletni strani www.bbt.si so na voljo računalniki, monitorji, prenosniki, delovne postaje ali gaming računalniki priznanih blagovnih znamk (HP, Dell, Lenovo) izključno iz boljše, POSLOVNE linije. Stacionarne računalnike po želji z minimalnim doplačilom opremijo z igričarskimi (gaming) grafičnimi karticami, kot je NVIDIA GeForce.

Ne glede na to, ali potrebujete en sam računalnik ali pa 50 enakih, imajo rešitev!

Kaj je to izvedba na ključ?

BBT.si ne ponuja samo storitev najema opreme, temveč tudi izvedbo dogodkov »na ključ«. S svojo izkušeno tehnično ekipo nudijo pomoč pri izvedbi različnih dogodkov. Ne glede na obseg in zahtevnost poskrbijo za vrhunsko izvedbo, saj je ekipa sestavljena iz izkušenih in znanja polnih tehnikov.

Najem računalniške opreme je torej prava rešitev za organizacije in podjetja, ki želijo optimizirati svoje delovanje in prihraniti stroške. BBT.si s svojo obsežno zalogo odlično ohranjene opreme ter izkušeno tehnično ekipo predstavlja zanesljivega partnerja – že več kot 20 let.

Osredotočite se na svojo temeljno dejavnost, strokovnjaki BBT.si pa bodo poskrbeli za tehnično brezhibno izpeljan dogodek ali projekt. Več najdete na www.bbt.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
obnovljeni prenosniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Brown Bear Team (BBT)
Za več informacij so vam na voljo pri Brown Bear Team (BBT)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Brown Bear Team (BBT)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več