Računalništvo, telefonija
08.07.2017 13:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja telefon s hologramskim 3D zaslonom

Pametni mobilni telefon RED Hydrogen One bo prinesel svežino na trg mobilne telefone!
Pametni mobilni telefon RED Hydrogen One bo prinesel svežino na trg mobilne telefone!

Kakovost digitalnih fotoaparatov, s katerimi so opremljeni pametni mobilni telefoni, je že povsem primerljiva s kompaktnimi aparati nižjega cenovnega razreda. Nekateri mobilni telefoni višjega cenovnega razreda jih celo prekašajo. Podjetje RED, ki se ukvarja s proizvodnjo nadvse zmogljivih videokamer visokega cenovnega razreda, pa bo celotno zadevo dvignilo na povsem novi nivo. To je namreč najavilo prihod lastnega pametnega mobilnega telefona, ki naj bi po kakovosti zajetih posnetkov lahko brez težav opravil s celotno konkurenco. Poleg tega bo pametni mobilni telefon RED Hydrogen One mogoče uporabljati tudi za zajem tridimenzionalnih vsebin.

Pametni mobilni telefon RED Hydrogen One bo poleg zmogljive kamere imel na voljo še poseben hologramski zaslon, na katerem bomo lahko brez posebnih očal gledali tridimenzionalne vsebine. Poleg tega bo ta ponujal modularne komponente, kar pomeni, da ga bo mogoče nadgraditi po potrebi. Poleg tega naj bi zanimivi pametni RED Hydrogen One razpolagal še s 14,5-centimetrskim zaslonom (5,7-palčnim) zaslonom visoke ločljivosti, preostale podrobnosti pa žal še niso bile razkrite. Znano pa je to, da bo mogoče novost uporabit tudi kot nadzorno enoto in zunanji zaslon za njihove obstoječe kamere, na voljo pa bo predvidoma v začetku naslednjega leta.

Ker bo pametni mobilni telefon RED Hydrogen One ponujal številne napredne možnosti, bo seveda tudi precej drag. Za vstopno različico bodo trgovci namreč zahtevali preračunanih 1.050 evrov.


Prijavi napako v članku