Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
15.09.2023 12:15

Deli z drugimi:

Share

Preverjanje identitete: brezskrbno urejanje storitev na daljavo z Verified by Photko

V sodobnem digitalnem svetu se hitrost in udobje odločilno prepletata pri izbiri storitev. Kdor bi si pred nekaj leti predstavljal, da bo lahko sklenil zavarovanje ali drugo storitev kar iz naslanjača, bi ga morda označili za preveč optimističnega. Vendar pa je Verified by Photko, revolucionarni modul za verifikacijo identitete, obrnil tehnični napredek v prid strankam. Ta inovacija ponudnikom spletnih storitev omogoča varno in hitro preverjanje identitete brez potrebe po fizičnem obisku poslovalnice, s tem pa tudi do 30 % izboljšano izvedbo storitev.

Verified by Photko pa prinaša tehnološko rešitev, ki omogoča preverjanje identitete kar prek spleta.

Enostavna e-identifikacija brez tveganja poneverb

Tradicionalno preverjanje identitete je zahtevalo obisk poslovalnice in kopico dokumentov. Verified by Photko pa prinaša tehnološko rešitev, ki omogoča preverjanje identitete kar prek spleta. S pomočjo visoko naprednih algoritmov za prepoznavanje obrazov in biometričnih podatkov, ta modul zagotavlja zanesljivo e-identifikacijo brez tveganja poneverb. To pomeni, da lahko uporabniki varno in zaupanja vredno sklenejo zavarovanje, opravijo bančne transakcije ali se vključijo v storitve “car sharing” kar iz udobja svojega doma.

Hitra in učinkovita storitev s prilagodljivostjo

Svet se premika hitreje kot kadarkoli prej, zato je čas ključnega pomena. Verified by Photko razbremenjuje uporabnike čakanja v vrstah in zamudnih postopkov preverjanja identitete. Z enostavnim procesom preverjanja, ki ga omogoča ta modul, lahko uporabniki v le nekaj klikih zaključijo postopke, ki bi sicer trajali dlje časa. Poleg hitrosti pa Verified by Photko zagotavlja tudi prilagodljivost, saj omogoča strankam, da urejajo storitve na daljavo glede na svoj urnik in potrebe.

Verified by Photko se ponaša z napredno tehnologijo, ki preprečuje ponarejanje ali zlorabe.

Napredna tehnologija za zaščito pred ponarejanjem

Eden najpomembnejših vidikov pri verifikaciji identitete je varnost. Verified by Photko se ponaša z napredno tehnologijo, ki preprečuje ponarejanje ali zlorabe. Algoritmi za prepoznavanje obrazov so visoko sofisticirani, kar otežuje možnosti za manipulacijo ali ponarejanje identitete. S tem se zagotavlja visoka stopnja zaupanja in zanesljivosti, kar je ključnega pomena pri izvedbi občutljivih spletnih transakcij.

Verified by Photko – prihodnost je slovenska

Verified by Photko, rešitev slovenskega podjetja E-rasta, je revolucionarna rešitev, ki spreminja način, kako ljudje urejajo svoje storitve na daljavo. Z enostavnostjo e-identifikacije, hitrim procesom ter visoko stopnjo zaščite pred ponarejanjem omogoča uporabnikom, da vse uredijo kar “iz naslanjača”. S tem se odpira novo poglavje v digitalnem svetu storitev, kjer je udobje, hitrost in varnost na prvem mestu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
upravljanje identitet Verified by Photko

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-Rasta d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-Rasta d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-Rasta d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več