Računalništvo, telefonija
10.08.2011 15:12

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik Fujitsu za študente

13.3-inčni prenosnik LIFEBOOK SH531 je idealen za uporabo med študijem in dostopen po ugodni ceni
Fujitsujev novi Lifebook SH531.
Fujitsujev novi Lifebook SH531.

Fujitsu je predstavil nov prenosnik LIFEBOOK SH531, ki je ustvarjen za potrebe mobilnih uporabnikov in študentov. Nov prenosnik iz družine LIFEBOOK ponuja odlično razmerje med uporabnostjo in ceno, saj je prenosnik na voljo že za manj kot 500,00 EUR. Z diagonalo zaslona33.8 cm(oz. 13.3 inčev) Fujitsujev prenosnik tehta le1,9 kg, odlikujejo pa ga izjemne funkcionalno-procesne zmogljivosti ter energetska učinkovitost.

Prenosnik LIFEBOOK SH531 nudi funkcije kot so zaslon, ki ne odseva svetlobe pri delu na prostem, BIOS, ki je podprt s tehnologijo Computertrace® ter omogoča izsleditev ukradenega ali izgubljenega prenosnika, funkcijo zaklepanja trdih diskov in programov ter vodoodporno tipkovnico.

Za povezljivost skrbijo Bluetooth, WLAN, vhod eSATA in reža ExpressCard za priklop zunanjega UMTS vmesnika. Tehnologija Intel® Wireless Display Technology celo omogoča uporabniku, da se s prenosnikom brezžično poveže na zaslon.*

Fujitsu je pri oblikovanju prenosnika LIFEBOOK SH531 zagotovil minimalen okoljski odtis skozi celotno življenjsko dobo prenosnika. Fujitsu je, v procesu proizvodnje, zmanjšal rabo toksinov na minimum in pri oblikovanju sistema upošteval energetsko učinkovitost. Avtonomija prenosnika je več kot 6 ur, kar omogočajo pametni Intel® Core™ i3 i5 procesorji druge generacije, ki nudijo zmogljivost, kateri se avtomatično prilagodi potrebam uporabnika.

Dieter Heiss, vodja delovnih sistemov pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: ”V preteklosti je nakup cenovno ugodnega prenosnika predstavljal tehtanje med funkcionalnostjo in ceno. LIFEBOOK SH531 je to spremenil, saj predstavlja idealno izbiro za študij, domačo uporabo in tudi za manjše poslovne uporabnike.”

* Ekran mora omogočati priklop Wireless Display vmesnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku