Slika, tv, avdio
24.02.2023 13:41

Deli z drugimi:

Share

Prenosni karaoke zvočnik, ki zagotavlja odlično zabavo

Zvočnik z izjemno močjo, ki ga lahko odnesete kamorkoli in predvajate glasno glasbo, tudi če je prva vtičnica kilometre daleč. Spoznajte prenosni karaoke zvočnik MANTA SPK5360 PRO.
Karaoke zvočnik MANTA bo vedno glavna zvezda zabave. Vir: MANTA
Karaoke zvočnik MANTA bo vedno glavna zvezda zabave. Vir: MANTA

Prenosni karaoke zvočnik MANTA SPK5360 PRO vas bo navdušil že na prvi pogled, zatem še s svojim zvokom, celota pa vas bo navdušila prav vsakič, ko ga boste vključili.

Povežete ga lahko praktično s katerokoli napravo

Glede povezljivosti je na voljo cela paleta možnosti, saj je zvočnik MANTA SPK5360 PRO pravi medijski center. Za povezovanje z napravami ima vgrajen Bluetooth 5.0, saj se uporabniki nanj najpogosteje in najlažje povežejo kar s pametnim telefonom in glasbo predvajajo neposredno iz katere od številnih aplikacij. Vgrajene ima tudi vhode USB, AUX (MP3 predvajalnik, računalnik), bralnik microSD kartic in vhod MIC-in (za mikrofon). Vse našteto dodatno pripomore k funkcionalnosti in pestrosti izbire. Upravljalna plošča se nahaja na vrhu zvočnika, med vsemi naštetimi vhodi in ostalimi standardnimi gumbi najdemo tudi funkcijo snemanja.

Delovanje brez kablov

Vgrajena polnilna baterija mu omogoča večurno delovanje brez kablov. Ker zvočnik kljub svoji velikosti ni pretežak, je kot nalašč za relativno enostavno prenašanje, k čemur pripomore tudi vgrajen ročaj. K zvočniku sta priložena tudi daljinski upravljalnik in brezžični mikrofon za enostavno upravljanje in še več zabave. Na prenosnem karaoke zvočniku MANTA SPK5360 PRO boste našli vgrajena celo dva fizična vhoda za priklop mikrofonov.

Nanj lahko priključite tudi električno kitaro in poskrbite za dodaten val navdušenja.

120 W moči, ki bo »treslo« okolico

Ta zvočnik bo vedno glavna zvezda zabave, saj mu moči ne bo zmanjkalo. In če boste želeli, bodo lahko vsi slišali samo njega, saj bo preglasil vse po vrsti. Uživali boste lahko v 120 W RMS moči, ki v kombinaciji z dvema 6,5” nizkotoncema zagotavlja globoko in obogateno izkušnjo.

Osvetlitev za dodaten užitek

Atraktivna FLAME RGB LED osvetlitev poskrbi za dodatno vznemirjenje in prednost pred konkurenco, saj ustvari pravo disko vzdušje. Osvetlitev lahko nastavite po svoje, saj ima na voljo več različnih načinov.

Še in še funkcij

TWS je kratica za True Wireless Stereo, ki vam omogoča, da povežete skupaj dva zvočnika MANTA SPK5360 PRO in tako ustvarite pravi prostorski zvok, da bo zabava še bolj bučna, o njej pa se bo govorilo še dolgo po tem, ko boste zvočnika ugasnili.

Če se naveličate vseh možnih seznamov predvajanja, ki jih imate ustvarjene, je na voljo tudi funkcija radia, tako da lahko na zvočniku poslušate svojo najljubšo radijsko postajo.

Doma ali na prostem bo prenosni karaoke zvočnik MANTA SPK5360 PRO poskrbel za pravo vzdušje. Uporabljate ga lahko na potovanjih, počitnicah, piknikih, prireditvah, kampiranju, plaži …

Kadarkoli ga vključite zgolj kot zvočnik ali nanj priključite mikrofon, kitaro … in zabava se lahko prične.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Brezžični zvočnik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Diamantni partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več