Življenjski slog
17.06.2022 10:48
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni hladilnik, ki ga lahko upravljate z aplikacijo in polni vaš telefon

Kolikokrat ste se že zalotili, da ste bili z avtomobilom na poti in ste si zaželeli hladne pijače ali na primer sadja, pa ničesar niste imeli pri roki? V avtomobilu je bilo vroče, vse, kar ste imeli pri sebi, pa je bila v najboljšem primeru razgreta voda v plastenki.
Foto: AliExpress
Foto: AliExpress

Na daljših poteh, kampiranju, pikniku ali kar tako vas lahko pred tovrstnimi neprijetnostmi reši vaš novi prijatelj – priročen hladilnik/zamrzovalna skrinja, ki bo vedno poskrbel za to, da bodo živila ostala prijetno hladna.

Na voljo sta 30 in 50 litrska različica. Več o super hladilniku za tople poletne dni najdete na povezavi, kjer lahko opravite tudi nakup. Do prodaje zalog vam ga dostavijo iz nemškega skladišča, kar pomeni hitrejši dobavni, poleg tega pa ne boste deležni dodatnih dajatev.

Zakaj tudi zamrzovalna skrinja? Ker ima nastavljivo temperaturo od -20 do +10 stopinj Celzija. Ima pa še kar nekaj presenetljivih posebnosti. Za lažje prenašanje od točke A do točke B je na primer opremljen s kolesci, poleg tega pa ima ročaj, ki ga lahko po vzoru avionskih kovčkov izvlečete, tako da hladilnik preprosto peljete za seboj. S pomočjo aplikacije lahko tudi natančno nadziramo temperaturo. Je popoln partner za na pot, lahko pa ga kot dodaten hladilni prostor uporabljate tudi doma. Sicer pa ima za lažje upravljanje na samem hladilniku vgrajen zaslon na dotik, s katerim ga vklopite/izklopite, zvišujete in znižujete temperaturo ter upravljate z ostalimi nastavitvami.

Vanj je vgrajen nadgrajen kompresor s tehnologijo hitrega hlajenja in varčno porabo energije. S povprečno 60 W porabe z lahkoto ohladi notranji predal do -20 stopinj Celzija. Odlikuje ga tudi tiho delovanje (do največ 38 dB).

Izolacija in vgrajena baterija mu omogočata, da hrana ali pijača ostaneta prijetno ohlajeni tudi do 5-8 ur po tem, ko ste ga izklopili iz napajanja.

In še presenečenje. Če vam na telefonu nepričakovano zmanjka baterije, je hladilnik lahko celo polnilna postaja. Ni kaj, snovalci tega prenosnega hladilnika so pomislili na vse.

Več o super hladilniku za tople poletne dni najdete na povezavi, kjer lahko opravite tudi nakup. Do prodaje zalog vam ga dostavijo iz nemškega skladišča, kar pomeni hitrejši dobavni, poleg tega pa ne boste deležni dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več