Računalništvo, telefonija
23.10.2019 09:58
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prejmite največ za najboljšo ceno, brez dodatnih stroškov

.. Na trgu ponudnikov telefonije, interneta in televizije se kar tare različnih bolj ali manj privlačnih ponudb. A če želite izbrati najboljšo, izberite z glavo ..
EON Smart Box vsak televizor spremeni v Smart TV
EON Smart Box vsak televizor spremeni v Smart TV

Verjamemo, da je med nešteto ponudbami težko izbrati pravo. Večina gospodinjstev potrebuje dobrega ponudnika televizijskih storitev in danes preprosto ne moremo več brez spleta ter telefonije. Tovrstne pakete ponudniki pogosto imenujejo trojček.

Ob različnih nakupih ali storitvah ste verjetno že ničkolikokrat ugotovili, da se lahko za isti izdelek ali storitev cene močno razlikujejo. Zagotovo smo vsi že večkrat ugotovili tudi, da lahko včasih za manj denarja dobimo več. Tako je tudi pri Telemachu.

Njihova ponudba na trgu tako imenovanih trojčkov je edinstvena, prav tako pa so najhitreje rastoči mobilni operater.

EON TV

Telemachova televizija nudi najbogatejšo začetno shemo z najbolj priljubljenimi tujimi programi. Dokaz za to so paketi EON, v katerih je na voljo več kot 220 televizijskih programov in več kot 100 radijskih programov, več kot 80 televizijskih programov je v visoki ločljivosti HD, v paketih pa sta tudi dva televizijska programa v ločljivosti 4K.

Želite imeti pametni televizor? Saj ga niti ne potrebujete! EON Smart Box vsak televizor spremeni v Smart TV in ob tem omogoča tudi nadvse priročno funkcijo ogleda vsebin za nazaj. Tako se vam nikoli več ne bo zgodilo, da bi zamudili priljubljeno oddajo ali serijo, saj jo boste lahko z nekaj kliki na daljinca priklicali na zaslon svojega televizorja. Če le ne boste čakali predolgo. Ogled za nazaj je namreč omogočen za do sedem dni, kar bi moralo biti v praksi več kot dovolj.

Sprejemnik je opremljen z daljinskim upravljalnikom s povezavo Bluetooth, ki ga za nastavljanje programov in zvoka ter druge ukaze ni treba usmeriti proti predvajalniku, podpira pa tudi glasovno iskanje.

Bi televizijo morda želelo gledati več uporabnikov hkrati? S Telemachovim EON-om to ni nikakršna težava. EON je namreč platforma, s pomočjo katere lahko uporabniki spremljajo programe hkrati na treh od petih registriranih naprav.

Pakete EON so v Telemachu poimenovali od vstopnega Light do vmesnega Full in Premium za najzahtevnejše uporabnike. Vsak zase v svojem segmentu z ostalimi primerljivimi storitvami za najmanj denarja ponuja največ zabave. Pri Telemachu so s paketi EON kot prvi predstavili aplikacijo za pametne televizorje EON Smart TV, ki je že vključena v vseh omenjenih paketih.

Najhitrejši internet v začetnem trojčku

Ste vedeli, da je Telemach prejemnik priznanja Trusted Brand 2018 za najbolj zaupanja vrednega ponudnika internetnih storitev? Med drugim ponuja tudi najvišjo hitrost dostopa do interneta v začetnem trojčku na trgu – do 100 Mbps. Prav tako zagotavlja nižje stroške prenosa podatkov z brezplačnimi WiFi-omrežji UNIFI. Tu pa prednosti sploh še ni konec.

Telefonija, s katero prihranite

Tretji del trojčka je telefonija. S Telemachom boste brezplačno klicali na več kot 500.000 številk v fiksnih omrežjih operaterjev Telemach Slovenija, Telemach Črna gora ter Telemach Bosna in Hercegovina. Na mobilnem telefonu lahko z aplikacijo UNIFON uporabniki kličejo prek povezave WiFi, kot da bi imeli s seboj fiksni telefon. Tako privarčujejo predvsem pri klicih izven EU.

EON ima vse, kar potrebujete

Vrnimo se k televiziji in paketom EON. Ko boste enkrat spoznali vse prednosti omenjene storitve, ne boste več želeli slišati za nič drugega. Ne bo se vam na primer zgodilo, da bi po na pol ogledani vsebini iz Video kluba, ki ste jo gledali na televiziji, nato želeli nadaljevati na telefonu, a bi tam izgubljali čas z iskanjem trenutka, kjer ste prej zaključili ogled. Vsebine iz Video kluba lahko namreč začnete gledati na eni napravi, nato pa predvajanje nadaljujete na drugi. Kaj pa sploh je Video klub? Je video na zahtevo in prinaša več kot 16.000 filmov in serij, vse potrebne informacije o njih pa so združene na enem mestu. Tudi če količino vsebin primerjamo z nekaterimi drugimi ponudniki na slovenskem trgu, je teh pri Telemachu nekajkrat več. Pozabite torej na večere, ko ste se dolgočasili. EON poskrbi, da je to stvar preteklosti.

V razdelku Moje vsebine boste našli svoje najljubše serije, filme, radijske in televizijske oddaje ter opomnike, ki jih zlahka poiščete z napredno možnostjo iskanja.

In kar je najbolje: Telemachove storitve so brez dodatnih stroškov, brez preizkusnih obdobij in naknadnih zakupov.

Nagrada kot dodaten dokaz

Telemachovi paketi EON praznujejo prvi rojstni dan. Ob tem jubileju je bil Telemachov sprejemnik EON Smart Box na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področja elektronskih medijev in tehnologije, ki poteka v Amsterdamu, pravkar izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji Customer Premise Technology (tehnologija za domačo zabavo).

Nagrada potrjuje, da je najhitreje rastoči mobilni operater z EON-om začrtal nove trende tudi pri televizijski izkušnji. To potrjuje tudi dejstvo, da je v letu dni več kot 300.000 gospodinjstev v regiji izbralo pakete EON. Kako jih tudi ne bi, ko pa jim zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in dostop do GIGA omrežja. Sprejemnik EON Smart Box uporablja več kot 200.000 gospodinjstev, aplikacija EON Smart TV pa je bila nameščena na več kot milijon naprav v regiji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več