Operacijski sistemi
29.10.2014 07:20
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preizkusite Windows 93

Operacijski sistem Windows 93 je na voljo le kot spletna različica in je opremljen s številnimi zanimivimi aplikacijami.
Operacijski sistem Windows 93 je na voljo le kot spletna različica in je opremljen s številnimi zanimivimi aplikacijami.

Pri podjetju Microsoft se trenutno vse vrti okoli operacijskega sistema Windows 10, katerega zdaleč največja odlika je povsem enaka uporabniška izkušnja ne glede na uporabljeno napravo. Pred kratkim predstavljena nova različica novosti (Windows 10 Technical Preview Build 9860) je opremljena s številnimi popravki za razkrite programske hrošče in celo novimi možnostmi, med katerimi izstopa orodje Data Sense, ki zagotavlja učinkovito upravljanje s povezavami v svetovni splet, in sicer tako z brezžično povezavo Wi-Fi kot mobilnimi omrežji 3G oziroma 4G/LTE. Prenove je bilo deležno tudi navidezno omizje, saj je odslej mogoče enostavno premikati aplikacije iz enega navideznega omizja v drugo (bit.ly/Win-10-9860).

Ker pa Windows 10 za mnoge uporabnike ne prinaša želenih novosti, se je skupina zanesenjakov odločila, da pripravi novo različico operacijskega sistema Windows, ki dejansko ni nikoli ugledala luči sveta ter predstavlja nekakšno mešanico med operacijskima sistemoma Windows 3.1 in Windows 95. Novi Windows 93 je na voljo le kot spletna različica, opremljen pa je s številnimi zanimivimi aplikacijami, vključno z računalniškimi igrami. Če vas torej daje nostalgija po starejših operacijskih sistemih Windows, vam priporočamo preizkus operacijskega sistema Windows 93, ki je dosegljiv na spletnem naslovu bit.ly/Windows-93.

Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Prijavi napako v članku