Računalništvo, telefonija
26.12.2006 12:21

Deli z drugimi:

Share

Praznično darilo Mladinskemu domu Malči Beličeve

Družba Mobitel je na pobudo in v sodelovanju z Lions Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Prejeto računalniško opremo bodo otroci lahko uporabljali v izobraževalne in zabavne namene.

Družba Mobitel je v petek, 22. decembra 2006, na pobudo in v sodelovanju z Lions Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Na ta način bodo lahko varovanci doma lažje in hitreje pridobivali informacije s svetovnega spleta, komunicirali z vrstniki in domačimi ter združili koristno z zabavnim.

Mladinski dom Malči Beličeve je dom za otroke iz socialno ogroženih družin. Otrokom v starosti do 14. let nudi bivanje in strokovno individualno pomoč, hkrati pa otroci redno obiskujejo pouk v bližnjih osnovnih šolah. Za prosti čas imajo organizirane dodatne, poljubne aktivnosti, na voljo pa so jim tudi skupni prostori za preživljanje prostega časa, likovna učilnica, knjižnica, nekaj računalnikov in klavir. Prejeto računalniško opremo bodo otroci uporabljali kot koristen delovni pripomoček in vir zabave.


Prijavi napako v članku