Računalništvo, telefonija
11.10.2011 14:19

Deli z drugimi:

Share

Pozerski Sharkoon Vaya Value

Sharkoonovo ohišje Vaya Value ponuja veliko prostora in vpadljivo obliko po zelo dostopni ceni.
Sharkoonovo ohišje Vaya Value ponuja veliko prostora in vpadljivo obliko po zelo dostopni ceni.

Podjetje Sharkoon je pred kratkim razširilo svojo ponudbo računalniških ohišij in sicer z novim modelom Vaya Value Edition, na voljo v dveh barvnih kombinacijah. Ohišje že na prvi pogled razkriva, da je nova Sharkoonova rešitev namenjena uporabnikom, ki želijo ponosno razkazovati svojo strojno opremo – klasična črna barva prihaja v kombinaciji z rdeče osvetljenim sprednjim ventilatorjem, medtem ko je bela različica na voljo z modro osvetlitvijo.

Oba modela imata prozorno bočno stranico. Kar se tiče specifikacij, ima ohišje Vaya Value Edition prostora za štiri 5,25-palčne diske, pet 3,5-palčnih in do sedem kartic na matični plošči. Napajanje se nahaja v spodnjem delu ohišja, a poleg že omenjenih 120-milimetrskih ventilatorjev, je mogoče namestiti še dodatno 80 -, 92 – ali 120-milimetrsko različico za odvod zraka iz ohišja.

Tukaj so tudi odprtine za vgradnjo vodnega hlajenja, podpora za upravljanje kablov, izboklina za enostavno namestitev procesorskega hladilnika ter sistem za preprostejšo vgradnjo trdih diskov, brez uporabe kakršnegakoli orodja. Na svoji sprednji strani, ohišje ponuja klasične avdio priključke ter USB 2.0 in 3.0 priključka. Priporočena maloprodajna cena ohišja znaša 39,90 €.


Prijavi napako v članku