Računalništvo, telefonija
14.02.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Pokončni sesalniki Xiaomi Roidmi!

Vrhunski pokončni sesalniki Xiaomi ROIDMI sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Do 16.02.2020 lahko izkoristite 10% popust na mimovrste.com na vse modele. Brezžični baterijski sesalniki ROIDMI so prejeli več nagrad Red Dot 2018 za vrhunski dizajn, ki dopolnjuje strojni del.
Pokončni sesalniki Xiaomi Roidmi!
Pokončni sesalniki Xiaomi Roidmi!

Sesalnik Roidmi NEX X20 priznanega proizvajalca Xiaomi je visokokakovosten, cenovno ugoden in učinkovit pripomoček za čiščenje vašega doma, ki se lahko pohvali z dvojnim delovanjem, vaš prostor namreč posesa in tudi zbriše z mokro krpo. Odlikujejo ga izjemna sesalna moč (do 25000 Pa), tiho delovanje in lahka, a kompaktna zasnova. Sesalec tehta zgolj 1,5 kg, kar pomeni, da ga boste z lahkoto prenašali naokoli. Odlično se znajde tako pri čiščenju preprog kot pri sesanju trdih tal. Napredni sistem šestih filtrov – od tega sta dva HEPA filtra – prečisti kar do 99 % zraka, ki potuje skozenj, ter je namenjen prečiščevanju delcev PM0.3, cvetnega prahu in ostalih malih delcev. Na voljo vam je tudi način MAX, ki vam omogoča do 10 minut čiščenja zahtevnejših površin.

Pozabite na kable in pozornost, ki jo morate namenjati temu, da kabla ne zapletete okoli sebe ali pohištva, sesalec Xiaomi Roidmi F8E je popolnoma brezžičen! Napolnite ga na magnetni polnilni postaji. Z enim polnjenjem, ki traja približno 2 uri in pol, vam omogoča kar 40 minut delovanja. Opremljen je še s štiriplastnim HEPA filtrom, ki se bo odlično spopadel s prahom, alergeni in ostalo umazanijo.

Na voljo so še modeli Roidmi F8, Roidmi F8 Lite in Roidmi F8S.

Samo na mimovrste.com v akciji s kodo MV20GASI92 pridobite kar 10% popusta.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku