Računalništvo, telefonija
29.10.2020 17:18
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pokončni brezžični sesalnik VIOMI A9 po akcijski ceni

Pokončni sesalnik VIOMI A9 bo zlahka opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.
Pokončni sesalnik VIOMI A9 bo zlahka opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.

Pokončni sesalnik VIOMI A9 je visokokakovosten, cenovno ugoden in učinkovit pripomoček za čiščenje vašega doma. Sesalnik se namreč lahko pobaha s sesalno močjo 120AW. Poleg tega je brezžičen, kar pomeni, da bomo brez težav lahko dosegi tudi najbolj oddaljene kotičke našega stanovanja.

Brezžični sesalnik VIOMI A9 je opremljen s filtrom HEPA, kar zagotavlja, da bo zrak po opravljanjem čiščenju ostal čist. Uporabnik ima na voljo tri sesalne moči, in sicer polno, klasično in energijsko varčno. Na ta način lahko prilagodi trajanje avtonomije delovanja sesalca glede na napolnjenost baterije.

Vrhunski pokončni sesalnik VIOMI A9 je sicer opremljen za baterijo moči 2.500 miliamper ur, kar pomni, da lahko brez težav neprekinjeno sesamo do 55 minut. Ker je sesalnik opremljen s svetilko LED, to pomeni, da bomo lahko osvetlili tudi najbolj temne kotičke našega stanovanja.

Čeprav je brezžični sesalnik VIOMI A9 kos tudi najzahtevnejšim nalogam, na spletni prodajalni spletnega trgovca TomTop ne bo treba odšteti veliko. Z uporabo kupona »HYVAV« (brez narekovajev) bo sesalnik namreč lahko naš za zgolj 177,65 evrov. Ker se brezžični sesalnik nahaja v evropskem prostoru, zanj ne bomo plačali nikakršnih carinskih dajatev ali pristojbin. Poleg tega so tudi stroški pošiljanja povsem brezplačni.

Več informacij o sesalniku VIOMI A9 pa si lahko preberete na TEJ POVEZAVI. Tam lahko seveda opravite tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku