Facebook
09.01.2012 08:30

Deli z drugimi:

Share

S Facebookom pod prho

Idealno darilo za Facebookove odvisnike!
Idealno darilo za Facebookove odvisnike!

Veliko računalničarjev je že močno odvisnih od Facebooka. Vse več njegovih uporabnikov namreč visi na njem več ur na dan ter raztresa osebne in zaupne podatke kot za stavo. Nekateri ne morejo več brez priljubljenega družbenega omrežja niti ko so v služi ali na poti.

Do sedaj so se najbolj zagreti uporabniki odrekli Facebooku le ko so bili pod prho. Elektrika, računalniške naprave in voda pač ne gredo skupaj. Da pa se najbolj zagreti uporabniki priljubljenega družbenega omrežja med prhanjem ne bi počutili preveč osamljene, je podjetje Spinning Hat zanje pripravilo tuš zaveso Social Shower Curtain.

Tuš zavesa Social Shower Curtain v celoti posnema Facebookov zid. Na voljo je celo prozorno okno, ki uporabniku priljubljenega družbenega omrežja omogoča »izdelavo« profile slike kar med umivanjem las. Če se pred tuš zaveso postavi še ogledalo, je uspeh zagotovljen. Zaradi tega je tuš zavesa Social Shower Curtain odlično darilo za vse, ki večino svojega življenja zapravijo na družabnem omrežju Facebook.

Tuš zavesa Social Shower Curtain bo kmalu ponovno naprodaj na spletni strani http://goo.gl/Q4rcQ. Zanjo bo potrebno odšteti »le« preračunanih 18 evrov. Če ne želite zamuditi edinstvene priložnosti, vpišete vaš elektronski naslov na spletni strani http://goo.gl/FKsBm. Podjetje Spinning Hat vas bo obvestilo takoj, ko bo tuš zavesa Social Shower Curtain ponovno na voljo. Le kaj lahko želimo več od življenja?


Prijavi napako v članku