Fotoaparati in kamere
12.04.2021 06:04

Deli z drugimi:

Share

Poceni instant fotoaparat Fujifilm instax mini 40

Zanimivi analogni fotoaparat Fujifilm instax mini 40 meri je tudi nadvse kompakten.
Zanimivi analogni fotoaparat Fujifilm instax mini 40 meri je tudi nadvse kompakten.

Podjetje Fujifilm je najavilo nadvse zanimiv analogni fotoaparat, ki bo navdušil mnoge. Njegova prednost je v te, da se pravkar zajeta fotografija nemudoma natisne na namenski fotopapir. Tu dejansko gre za fotopapir, v katerem so že vgrajene barve in vsi elementi, ki jih uporabnik potrebuje za razvoj pravkar zajete fotografije.

Na fotoaparatu Fujifilm instax mini 40 natisnjene fotografije so vodoodporne, težko se raztrgajo in so precej odporne na različne vremenske vplive. Za popolno izdelavo zajete fotografije je potrebnih zgolj 90 sekund, kar bo zagotovo razveselilo marsikaterega uporabnika. Tu sta na voljo dva načina zajema fotografij. Prvi način je za klasični zajem fotografij, drugi pa je bolj primeren za zajem selfijev. To pomeni, da so zajete fotografije ostre in polne živih barv.

Zanimivi analogni fotoaparat Fujifilm instax mini 40 meri je tudi nadvse kompakten. Ta namreč meri le 104 x 121 x 65 milimetrov in tehta zgolj 330 gramov. Analogni fotoaparat Fujifilm instax mini 40 bo na izbranih trgih na voljo od 21. aprila dalje, zanj pa bo treba v prosti prodaji odšteti zgolj 99,99 evrov.


Prijavi napako v članku