Računalništvo, telefonija
06.11.2019 10:12
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni brezžične slušalke s podporo za Siri in Googlovega asistenta

Poceni brezžične slušalke s podporo za Siri in Googlovega asistenta
Poceni brezžične slušalke s podporo za Siri in Googlovega asistenta

Če razmišljate o nakupu brezžičnih slušalk in zanje ne bi radi zapravili preveč, imajo pri spletnem strgovcu Ebay zanimivo ponudbo, ki vas utegne prepričati. Brezžične slušalke UMIDIGI Upods so namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=274073841338 na voljo za zgolj 13,99 dolarjev, kar znese prreračunanih 12,62 evra.

UMIDIGI Upods so pričakovano združljive z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Slušalka je peresno lahka, izpopolnili pa so tudi udobje. Polnilna škatlica ima litij-ionsko baterijo kapacitete 600mAh, slušalki pa 43 mAh. Zagotavljata približno 3 ure telefonskih klicev ali 4 ure predvajanja glasbe, potem jih lahko napolnite v polnilni škatlici. Z vmesnimi polnjenji zagotavljajo do 24 ur uporabe. Polnjenje popolnoma izpraznjenih slušalk traja približno uro in pol.

Upravljamo jih lahko tudi na dotik. Z dvojnim dotikom na pomoč prikličemo glasovnega asistenta. Združljive so tako z Applovo Siri kot z Googlovim asistentom.

Več informacij o nadvse zanimivih brezžičnih slušalkah UMIDIGI Upods je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=274073841338. Preko te povezave lahko opravimo tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več