Strojna oprema
02.05.2006 17:53

Deli z drugimi:

Share

Philipsovi LCD-ji zagotavljajo nizke skupne stroške lastništva

Philipsovi monitorji LCD zagotavljajo nizke skupne stroške lastništva. Philips se pri razvoju LCD-monitorjev ne osredotoča le na nizke stroške ob samem nakupu izdelka, temveč se zaveda tudi posebnih stroškovnih potreb v vsaki posamezni življenjski fazi izdelka. Philips s tem sledi svoji strategiji razvoja LCD-monitorjev, ki zagotavljajo nizke skupne stroške celotnega življenjskega cikla izdelka.

Philips svoje izdelke ponuja po privlačnih, konkurenčnih cenah, pri čemer sta upoštevani tudi garancija in dobava. V fazi razvoja izdelkov Philips skupne stroške lastništva niža z zanesljivo dostavo, oblikovno dovršeno embalažo in izdelki, ki omogočajo preprosto namestitev. V fazi delovanja se skupni stroški lastništva nižajo zaradi nizke energijske porabe, visoke zanesljivosti, naprednih lastnosti nadzora ter kakovostne podpore uporabnikom. Philipsovi LCD-monitorji so opremljeni z okolju prijaznimi prikazovalniki, kar pomembno zmanjša stroške uničenja izdelka, ko ta ni več v uporabi.

Nizke skupne stroške lastništva Philips zagotavlja tudi s tehnologijo SmartManage, ki jo je razvil v sodelovanju s podjetjem Altiris. SmartManage omogoča oddaljeno upravljanje zaslonov, povezanih v mrežo, kar sistemskim administratorjem bistveno olajša delo. V Philipsovih LCD-monitorjih, namenjenih poslovni uporabi, je SmartManage že standard. Z uporabo te tehnologije Philipsovi monitorji LCD na letni ravni zagotavljajo 12,5-odstotni prihranek v primerjavi z drugimi LCD-monitorji.


Prijavi napako v članku