Strojna oprema
21.06.2005 14:44
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips z novo serijo spletnih kamer


SPC 600NC

Philips predstavlja novo serijo spletnih kamer za pogovore prek spleta in interaktivno igranje. Spletni kameri SPC 600NC in SPC 900NC odlikujejo privlačna ter funkcionalna oblika in izredno kakovostna slika ter zvok. Oba modela sta združljiva z vmesnikom USB in vključujeta programsko opremo VLounge. Ta uporabniku omogoča zajem, urejanje in upravljanje slik ter video sporočil in njihovo shranjevanje, tiskanje ter izrezovanje.

SPC 900NC ima izredno kakovostno sliko, kar zagotavljata aplikaciji Pixel Plus in Digital Natural Motion, ki sta prisotni tudi v nagrajenih Philipsovih televizijskih zaslonih. Digital Natural Motion omogoča izjemno čisto sliko brez migetanja pri visoki hitrosti snemanja videa – s 30 sličicami na sekundo pri SPC 600NC in 90 sličicami na sekundo pri SPC 900NC. Tehnologija PixelPlus povečuje ostrino slike, kar je zelo zaželeno pri osebni videokonferenci tako s prijatelji kot tudi s sodelavci. Samodejno sledenje premikanju obraza, digitalno spreminjanje velikosti prikaza in obračanje spletne kamere zaznavajo gibanje uporabnika in ga ob nespremenjeni kakovosti slike vedno postavljajo v središče slike. Video v živo ima ločljivost VGA (640*480), ločljivost fotografij pa je 1,3 milijona točk (1.280*960), kar je primerljivo z nekaterimi digitalnimi fotoaparati, odlično pa deluje tudi v poltemi. Kamera SPC 900NC je lahko tudi varnostni pripomoček, saj zazna gibanje v hiši, tudi ko so stanovalci odsotni. Opozorilo o zaznanem gibanju nato pošlje na izbrani e-poštni naslov.


SPC 900NC

Kamera na modelu SPC 600NC ponuja ločljivost VGA (640*480) pri videu v živo in ločljivost SVGA (800*600) pri fotografijah, kar je idealno za vstavljanje slik v dokumente, na spletne strani in v elektronsko pošto.


Prijavi napako v članku