Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Računalniške komponente
30.09.2022 13:11
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pazite, da digitalni bon ne ostane neizkoriščen! Kaj se najbolj splača kupiti?

Ste že izkoristili svoj digitalni bon? Ne? Čas se vam izteka in nikakor ne smete dovoliti, da vam zapade. »Darilo« države lahko unovčite do 30. novembra 2022.

Na voljo imate 150 €. Kaj se najbolj splača kupiti oziroma kaj so slovenski prodajalci prodali v največjem številu? Najbolj očitni osumljenci so računalniška miške, tipkovnice, slušalke, spletne kamere in ostala računalniška periferija. V spletni trgovini www.anni.si/boni so ob začetku veljave digitalnih bonov pripravili komplete računalniške periferije znanih proizvajalcev Logitech, Lenovo in SteelSeries, ki so se izkazali za zelo priljubljene med potrošniki, tako mladimi kot starimi.

To je zagotovo ena boljših nakupnih odločitev. Tudi če miške, tipkovnice ali slušalk ne potrebujete v tem trenutku, jih boste v prihodnosti prej ali slej želeli ali pa morali zamenjati. Z digitalnim bonom si lahko v prihodnje privarčujete kar nekaj muk in pa seveda 150 evrov.

Pri ANNI-ju pravijo, da so izredno priljubljene tudi brezžične Apple AirPods 2. Monitorji gredo prav tako v prodajo kot za stavo. ANNI pri unovčitvi digitalnega bona brez dodatnega doplačila ponuja izvrstni 24-palični 144 Hz Samsung monitor C24RG50, ki se po koncu šolskega dneva z lahkoto prelevi v gaming zverino.

Skratka, izbire imate na www.anni.si/boni ogromno. Kar koli boste izbrali, verjamemo, da bo digitalni bon v vrednosti 150 € dobro izkoriščen.

ANNI je prav tako pripravil odgovora na vsa najbolj pogosto zastavljena vprašanja, dodali pa so še video vodič, kako unovčiti digitalni bon.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640