Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Računalniške komponente
30.09.2022 13:11
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pazite, da digitalni bon ne ostane neizkoriščen! Kaj se najbolj splača kupiti?

Ste že izkoristili svoj digitalni bon? Ne? Čas se vam izteka in nikakor ne smete dovoliti, da vam zapade. »Darilo« države lahko unovčite do 30. novembra 2022.

Na voljo imate 150 €. Kaj se najbolj splača kupiti oziroma kaj so slovenski prodajalci prodali v največjem številu? Najbolj očitni osumljenci so računalniška miške, tipkovnice, slušalke, spletne kamere in ostala računalniška periferija. V spletni trgovini www.anni.si/boni so ob začetku veljave digitalnih bonov pripravili komplete računalniške periferije znanih proizvajalcev Logitech, Lenovo in SteelSeries, ki so se izkazali za zelo priljubljene med potrošniki, tako mladimi kot starimi.

To je zagotovo ena boljših nakupnih odločitev. Tudi če miške, tipkovnice ali slušalk ne potrebujete v tem trenutku, jih boste v prihodnosti prej ali slej želeli ali pa morali zamenjati. Z digitalnim bonom si lahko v prihodnje privarčujete kar nekaj muk in pa seveda 150 evrov.

Pri ANNI-ju pravijo, da so izredno priljubljene tudi brezžične Apple AirPods 2. Monitorji gredo prav tako v prodajo kot za stavo. ANNI pri unovčitvi digitalnega bona brez dodatnega doplačila ponuja izvrstni 24-palični 144 Hz Samsung monitor C24RG50, ki se po koncu šolskega dneva z lahkoto prelevi v gaming zverino.

Skratka, izbire imate na www.anni.si/boni ogromno. Kar koli boste izbrali, verjamemo, da bo digitalni bon v vrednosti 150 € dobro izkoriščen.

ANNI je prav tako pripravil odgovora na vsa najbolj pogosto zastavljena vprašanja, dodali pa so še video vodič, kako unovčiti digitalni bon.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več