Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Računalniške komponente
30.09.2022 13:11
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pazite, da digitalni bon ne ostane neizkoriščen! Kaj se najbolj splača kupiti?

Ste že izkoristili svoj digitalni bon? Ne? Čas se vam izteka in nikakor ne smete dovoliti, da vam zapade. »Darilo« države lahko unovčite do 30. novembra 2022.

Na voljo imate 150 €. Kaj se najbolj splača kupiti oziroma kaj so slovenski prodajalci prodali v največjem številu? Najbolj očitni osumljenci so računalniška miške, tipkovnice, slušalke, spletne kamere in ostala računalniška periferija. V spletni trgovini www.anni.si/boni so ob začetku veljave digitalnih bonov pripravili komplete računalniške periferije znanih proizvajalcev Logitech, Lenovo in SteelSeries, ki so se izkazali za zelo priljubljene med potrošniki, tako mladimi kot starimi.

To je zagotovo ena boljših nakupnih odločitev. Tudi če miške, tipkovnice ali slušalk ne potrebujete v tem trenutku, jih boste v prihodnosti prej ali slej želeli ali pa morali zamenjati. Z digitalnim bonom si lahko v prihodnje privarčujete kar nekaj muk in pa seveda 150 evrov.

Pri ANNI-ju pravijo, da so izredno priljubljene tudi brezžične Apple AirPods 2. Monitorji gredo prav tako v prodajo kot za stavo. ANNI pri unovčitvi digitalnega bona brez dodatnega doplačila ponuja izvrstni 24-palični 144 Hz Samsung monitor C24RG50, ki se po koncu šolskega dneva z lahkoto prelevi v gaming zverino.

Skratka, izbire imate na www.anni.si/boni ogromno. Kar koli boste izbrali, verjamemo, da bo digitalni bon v vrednosti 150 € dobro izkoriščen.

ANNI je prav tako pripravil odgovora na vsa najbolj pogosto zastavljena vprašanja, dodali pa so še video vodič, kako unovčiti digitalni bon.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več