Računalništvo, telefonija
21.03.2015 11:56
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panteh: novi Epsonov distributer v Sloveniji

Epson pokriva vsa področja, ki jih je v segmentu projektorjev možno našteti, projektorji za domačo uporabo, profesionalno uporabo, interaktivni projektorji, montažni projektorji, prenosni projektorji...
Panteh: novi Epsonov distributer v Sloveniji
Panteh: novi Epsonov distributer v Sloveniji

Podjetje Panteh d.o.o. je od 1.1.2015 postalo ponosni uvoznik produktov video segmenta blagovne znamke Epson. Sinonim za kakovost, dolgo življenjsko dobo, raznolikost in tehnično dovršenost je zgolj nekaj izmed odlik, ki jih ponujajo naprave Epsona, vodilnega proizvajalca projektorjev na svetu.

“Panteh d.o.o. je mlado podjetje, ki ima kljub temu veliko in obširno znanje na področju informacijske in mobilne tehnologije,” je dejal direktor Nejc Klement. “Glavni cilj in vizija podjetja je delovati družbeno odgovorno ter predvsem stremeti k dolgoročnemu sodelovanju s poslovnimi partnerji. Prodajni programi podjetja Panteh d.o.o. obsegajo svetovno priznane blagovne znamke, ki imajo dobro poznano tradicijo in kakovost,” je dodal.

V svetu informacijskih tehnologij tako ne moremo prezreti blagovne znamke Epson. Dejstvo je, da si Epson projektorji na slovenskem tržišču zaslužijo boljšo tržno pozicijo. Večini ni znano dejstvo, da Epson v svojem segmentu projektorjev pokriva pravzaprav vsa področja, ki jih je v tem segmentu možno našteti: projektorji za domačo uporabo, profesionalno uporabo, interaktivni projektorji, montažni projektorji, prenosni projektorji ipd. Vse to je zgolj majhen del široke ponudbe Epson.

“Trg videoprojektorjev je vedno bila ena od naših prioritet, tudi v našem svetovno znanem vodstvu se kaže kako je naša blagovna znamka globalno zaznana in cenjena,” je dejal Gianni Carenzi, vodja prodaje za balkansko regijo v Epsonu. “To okolje je z leti postalo še bolj kompleksno in visoko zahtevno ter se lahko segmentira v podobmočja, kot so ekonomija, izobraževanje, namestitev in domači kino, za katerega Epson, zahvaljujoč svoji široki ponudbi naprav, lahko poda posebne in prilagojene rešitve za vsako vrsto končnega uporabnika. Seveda, to zahteva stopnjo znanja, zaveze, osredotočenosti in specializacije tudi od partnerjev, ki se ukvarjajo z našimi izdelki. Zato, da bi povečali našo prisotnost in da ostanemo bliže k razvoju slovenskega trga, smo se odločili za začetek sodelovanja s Panteh, ki bo v celoti posvečen izpolnjevanju, podpori in razvoju tega zelo pomembnega poslovnega področja,” je dejal Carenzi.

Poleg omenjenega je Panteh postal tudi uradni distributer za BenQ ter ASUS telefone.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku