Računalništvo, telefonija
18.06.2010 09:30
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Security predstavila Panda Global Protection 2011 beta

Priznani svetovni proizvajalec varnostnih rešitev, Panda Security, je že pripravil novo različico svojega najobsežnejšega varnostnega paketa Global Protection. Panda Global Protection 2011 je trenutno še v razvojni fazi, gre za beta različico, ki pa je že polno funkcionalna in si jo uporabniki lahko namestijo na svoje računalnike. Med uporabniki, ki bodo s svojimi opažanji in priporočili najbolj pripomogli k izboljšavam izdelka, bodo pri Panda Security 10 preizkuševalcev nagradili z boni za spletno trgovino Amazon.com.
Panda Security predstavila Panda Global Protection 2011 beta
Panda Security predstavila Panda Global Protection 2011 beta

Panda Global Protection 2011 velja za najbolj popolno varnostno rešitev, ki jo ponuja podjetje Panda Security. Namenjena je najzahtevnejšim in najbolj aktivnim uporabnikom, vsebuje pa številne inovativne rešitve za upravljanje domačega omrežja ter igričarski in multimedijski način delovanja, ki uporabnikov ne prekinja med užitki. Temeljita zaščita obenem porablja majhno število sistemskih virov, saj zanjo skrbijo najnovejše tehnologije na področju računalniške varnosti.

Poleg zmogljivega protivirusnega pogona, ki računalnik ščiti pred najrazličnejšimi virusi, črvi ter trojanskimi konji, je v programski paket vgrajen tudi zmogljiv požarni zid, ki premore zaščito brezžičnega omrežja pred hekerji. Tu je še rešitev Panda USB cepivo, ki ščiti podatke na pomnilnikih USB, zmogljiv sistem izdelave in obnove varnostnih kopij podatkov ter aplikacija PC tune-up za optimiziranje delovanja računalnika.

Panda Global Protection 2011 zahvaljujoč tehnologijam kolektivne inteligence nudi realnočasovno zaščito pred novimi in še neznanimi grožnjami. Laboratoriji PandaLabs namreč v povprečju vsak dan analizirajo 71 tisoč novih datotek za morebitnimi škodljivimi kodami. Kar 55.000 izmed njih jih je okuženih z različnimi vrstami virusov, črvov ali trojancev, s tehnologijo kolektivne inteligence pa rešitve Panda Security tudi brez novih podpisov v povprečju zaustavijo kar 99,4 odstotka omenjenih nevarnosti.

Za prenos in preizkus brezplačne beta različice Panda Global Protection 2011 se odpravite na spletno stran http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku