Strojna oprema
16.01.2009 13:10
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panasonicova trobarvna četica

Iz Panasonicove talilnice fotoaparatov prihaja sveža novica, da so na pohodu trije novi malčki, ki bodo dopolnili linijo Lumix aparatov cenovnega razreda do 200 dolarjev. Na vrhu čete je modri general DMC-FS15 z resolucijo 12 milijonov slikovnih točk, s širokokotnim 29mm Leica objektivom, ki premore 5x optično povečavo in inteligentno naravnano opcijo, ki omogoča prilagajanje okolju, v katerem slikate.
Poleg standardnih slikovne optimizacije, ISO optimizacije, zaznave obrazov in avtomatske izbire okolij, novi FS15 prinaša napredno sledilno funkcijo premikajočega se predmeta in funkcijo, ki omogoča oster prikaz detajlov tudi v bolj temnih okoljih.

Naslednji v vrsti je model DMC-FS7, ki predstavlja nekoliko okrnjeno različico modela FS15. Odvzeli so mu širokokoten objektiv, optično povečavo so zmanjšali na večkratnik 4 in ga prizemljili na 10 milijonov slikovnih točk. Seveda lahko pozabite tudi na vse napredne funkcije modela FS15.

Zadnji borec Panasonicove vojske je podpolkovnik DMC-LS85, z 8 megapiksli in enakimi »Auto mode« funkcijami, ki jih najdemo pri modelu FS7. Za čim manjšo porabo energije skrbi funkcija, ki njegov 2,5 palca velik zaslon osvetljuje glede na svetlost okolja, v katerem želite posneti svojo fotografijo. Vsi modeli bodo na voljo meseca marca, cene pa se bodo gibale od 120 pa vse do 200 dolarjev.


Prijavi napako v članku