Računalništvo, telefonija
20.06.2019 08:30
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni zvonec Xiaomi Mijia Linptech po nadvse ugodni ceni

Brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech je lahko naš že za preračunanih 16,85 evrov!
Brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech je lahko naš že za preračunanih 16,85 evrov!

Kitajski velikan Xiaomi je eden največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, njegovi izdelki pa so precej cenejši od priznanih imen. Poleg tega proizvajalec ponuja še vrsto drugih uporabnih izdelkov, kot so električni skuterji, pametni nahrbtniki, akcijske kamere in še mnogo več. Med njimi najdemo celo brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech, ki ima v primerjavi s konkurenco številne uporabne možnosti, hkrati pa je precej cenejši in s tem dostopnejši.

Brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech za delovanje ne potrebuje zunanjega napajanje ali baterije, hkrati pa nam ponuja kar 36 različnih zvonjenj. Tu imamo na voljo pet nivojev glasnosti ter seveda možnost shranjevanja nastavitev. Brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech je poseben tudi v tem, da lahko z njim upravljamo preko mobilne aplikacije Mijja App. To dejansko pomeni, da je naprava kot nalašč za vse, ki želijo dom ali stanovanje spremeniti v pametnega.

Brezžični zvonec Xiaomi Mijia Linptech je po promocijski ceni na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/303193525685. Zanj na srečo ne bomo odšteli veliko denarja, saj je ta lahko naš že za 18,95 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 16,85 evrov.


Prijavi napako v članku