Računalništvo, telefonija
25.02.2020 05:54
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni masažni stol podjetja Xiaomi

Masažni stol Xiaomi bo brez težav zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike.
Masažni stol Xiaomi bo brez težav zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike.

Podjetje Xiaomi je v sodelovanju s podjetjem Momoda pripravilo kompakten majhen masažni stol, ki je opremljen s sistemom napredne umetne inteligence. Zaradi kompaktnih dimenzij novost ne zavzame veliko prostora, zato bo zlahka našla svoj prostor v vsakem stanovanju. Ker je novost kot nalašč za ljudi vseh velikosti in dimenzij, bo ta kot nalašč tudi za masažne salone.

Masažni stol Xiaomi Youpin je sestavljen iz treh premičnih in medsebojno neodvisnih delov, ki so medsebojno sinhronizirani, tako da je masaža udobna in sproščujoča. Masažni stol lahko masira ramena, vrat, hrbet in mišice okoli hrbtenice, pri tem pa se vedno prilagodi posameznikom. Prostor za sedenje lahko uporabnik celo napolni z zrakom, kar naredi stol še bolj udoben in prijeten med potekom masaže. Tu je seveda na voljo še bogata paleta prednastavljenih programov za masažo posamičnih delov telesa.

Masažni stol Xiaomi Youpin je že naprodaj na kitajskem, lahko pa se zgodi, da bo ta prej ali slej zašel tudi na druge trge širom sveta. Čeprav je novost nadvse uporabna in opremljena s sodobno tehnologijo, ta ni pretirano draga. Novost je namreč vrednotena na preračunanih 527 evrov.


Prijavi napako v članku