Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
24.01.2022 12:22

Deli z drugimi:

Share

Samsung Bespoke Jet™ zagotavlja izjemno čiščenje s čistilno postajo All-in-One Clean Station™

Eleganten palični sesalnik zagotavlja močno, higiensko izkušnjo čiščenja s svojo čistilno postajo All-in-One™ in kar do 210 W sesalne moči.

Samsung je predstavil sesalnik Bespoke Jet™, brezžični sesalnik z All-in-One Clean Station™ postajo, ki zagotavlja higiensko čiščenje z 99,999-odstotno učinkovitostjo večplastnega filtrirnega sistema.1 Poleg svoje All-in-One Clean Station™ priključne postaje, ki polni vaš sesalnik in samodejno izprazni predal za smeti, je Bespoke Jet™ lažji in opremljen z izboljšanim digitalnim inverterskim motorjem kot njegov predhodnik2 za še močnejše čiščenje. Bespoke Jet™ si je prislužil tudi priznanje kot nagrajenec na podelitvi nagrad za inovacije CES 2021, saj je resnično poln inovacij.

»Čistoča je na prvem mestu za potrošnike po vsem svetu, zato smo želeli ustvariti izdelek, ki zagotavlja bolj priročne in zmogljive funkcije, da bodo domovi uporabnikov urejeni,« je povedala Hyesoon Yang, izvršna podpredsednica in vodja uporabniške izkušnje pri poslovanju z digitalnimi napravami pri Samsung Electronics. »Samsung Bespoke Jet™ ne zagotavlja le moči in zmogljivosti, potrebne za ohranjanje čistih tal. Njegov čudovit dizajn se lahko brezhibno prilega vsakemu prostoru v vašem domu«, še dodaja Yangova.

Higienska učinkovitost čiščenja

Bespoke Jet™ ima funkcijo All-in-One Clean Station™, ki med čiščenjem skrbi za higieno. Ko je priklopljena, lahko All-in-One Clean Station™ samodejno izprazni predal za smeti. Zahvaljujoč edinstveni Samsung Air Pulse tehnologiji v zrak ne uhajajo drobni prašni delci3, istočasno se sesalnik Bespoke Jet™ tudi samodejno polni.

99,999-odstotni4 večplastni filtrirnisistem zagotavlja, da se med čiščenjem iz Bespoke Jet™ izpusti samo čist zrak. Ko se zrak vsesa, glavna vrtinčna komora ločuje velike prašne delce, ki se naberejo v kovinski mrežasti filter. Mikro filter nato ujame drobne prašne delce, končni filter za fini prah pa ujame mikro prah5, ki zlahka uide. Vsi deli in filtri so pralni, zato jih je mogoče vzdrževati povsem čiste.

Zmogljivo čiščenje v lahki izvedbi

Ne glede na to, ali se uporablja na trdih tleh ali preprogah, Bespoke Jet™ zagotavlja maksimalno sesanje in učinkovito opravljanje dela. Vgrajeni digitalni inverterski motor Samsung je 47 odstotkov lažji od motorja Jet906 in ustvari do 210 W7 sesalne moči.

Z Jet Cyclone lahko uživate v čistejšem zraku in močnem sesanju. Jet Cyclone z visoko učinkovito vrtinčno komorno strukturo ustvarja optimalno zračno pot za zmanjšanje zračnega upora in zmanjšanje izgube sesanja, da ujame drobne prašne delce v sesalnik.

Ročno ohišje Bespoke Jet™ tehta le 1,44 kg. Lahek je za manevriranje in čiščenje celotne hiše, tako lahko enostavno očistite površine stolov in zofe, površine na vrhu omaric in miz, okenske žaluzije, spodnjo stran aparatov in celo najbolj strme stopnice.

Čiščenje je enostavno

Bespoke Jet™ ima priročen digitalni LCD zaslon s podporo za 28 jezikov.8 Ta zaslon vam na hitro zagotovi vse informacije, ki jih potrebujete, vključno z nastavitvami stopnje sesanja in preostalim časom baterije. Zagotavlja tudi informacije o kakršnih koli težavah, kot so zamašitev, predmeti, zagozdeni v krtačo ali manjkajoči filtri. Na voljo je vodnik, ki vam pomaga odpraviti vsako težavo.

Bespoke Jet™ ima baterijo velike kapacitete. Deluje lahko do ene ure9 in tudi, ko se ta čas izteče, lahko preprosto zamenjate baterijo z rezervno10 ter tako podaljšate čas čiščenja do dve uri. Samsungova edinstvena tehnologija zagotavlja ohranitev 70 odstotkov prvotne zmogljivosti do opravljenih 500 ciklov.11

Za lažje čiščenje trdih tal je Bespoke Jet™ opremljen z nadgrajenim Spray Spinning Sweeper. Z dvojnimi vrtljivimi mokrimi blazinicami, ki se vrtijo do 100 minut,12 zagotavlja stabilno in učinkovito čiščenje trdih tal. Nadgrajen Spray Spinning Sweeper ima tudi 150 ml rezervoar za vodo, ki ga je enostavno vzdrževati, tako da lahko ročno razpršite več vode za bolj priročno izkušnjo.

Prihod Bespoke Jet™ pomeni prehod v sodobno dobo gospodinjskih aparatov. V skladu s filozofijo blagovne znamke Samsung Bespoke je zasnovan elegantno in tako, da se zlije v vsak dom. Na voljo je v treh čudovitih barvah – polnočno modri, megleno beli in lesno zeleni. Bespoke Jet™ omogoča uporabnikom, da sesalnik namestijo v bivalne prostore, ne da bi pri tem motili lepoto notranje zasnove.

Za več informacij o Bespoke Jet™ obiščite Samsung.com.13


1 Preizkušeno na podlagi IEC 62885-2, CL.5.11 z uporabo načina Jet s strani SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo.

2 V primerjavi z motorji v prejšnjih Samsungovih paličnih sesalnikih (motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.)

3 Preizkušeno na podlagi IEC 62885-2, CL.5.11 s strani SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo. Nanaša se na delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

4 Preizkušeno na podlagi IEC 62885-2, CL.5.11 z uporabo načina Jet s strani SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo.

5 Nanaša se na prašne delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

6 motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.

7 Sesanje preizkušeno na podlagi IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, preizkušen na vhodu nemotoriziranega orodja z uporabo Jet načina. Na podlagi testov SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

8 bolgarski, kitajski, hrvaški, češki, danski, nizozemski, angleški, estonski, finski, francoski, nemški, grški, madžarski, italijanski, kazahstanski, latvijski, litovski, norveški, poljski, portugalski, romunski, ruski, slovenski, slovaški, španski , švedski, tajski, ukrajinski

9 Naveden čas delovanja velja za najnižjo raven moči s priloženim nemotoriziranim orodjem. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo.

10 Priložene baterije se lahko razlikujejo glede na izdelek, model in specifikacije.

11 Ohrani 70-odstotno zmogljivost po 5 letih uporabe pri 100 ciklih/leto, glede na kapaciteto baterijskega paketa (2200 mA). 1 cikel: Popolno praznjenje po popolnem polnjenju (100~0 odstotkov). Rezultati se lahko razlikujejo glede na uporabo. Na podlagi internega testiranja.

12 Navedeni čas delovanja velja za način “Wet”, ko je pritrjen brizgalni vrteči se pometalni stroj.

13 Dostopnost artikla se razlikuje glede na trg.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več