Programska oprema
07.02.2007 12:16

Deli z drugimi:

Share

Oracle Aplications Unlimited

Na svojem globalnem dogodku, Applications Unlimited, ki poteka na šestih kontinentih v roku 24 ur, je Oracle napovedal nove različice v petih velikih družinah izdelkov, saj je predstavil Oracle® E-Business Suite Release 12, Oraclov PeopleSoft Enterprise Release 9.0, Seibel CRM 8.0, JD Edwards EnterpriseOne 8.12 in JD Edwards World A9.1. Predstavitev novih izdelkov kot je še ni bilo, prikazuje Oraclovo nepretrgano zavezanost programu “Applications Unlimited”, ki strankam prinaša dodatno vrednost, saj jim nudi nenehno inovacijo za njihove trenutne linije izdelkov. Pri razvoju teh novih različic se je Oracle posvetoval neposredno s skupinami uporabnikov pri strankah in določil izboljšave, ki jih stranke potrebujejo.

“Gre za pomemben dan, saj smo predstavili pet znatno izboljšanih družin izdelkov. Te različice so dokaz, da Oracle izpolnjuje svojo strategijo zaščite in razširitve obstoječih naložb strank v Oraclove vodilne horizontalne, posebne in industrijske pakete rešitev,” je povedal Oraclov predsednik Charles Phillips. “Poleg tega je s programom “Applications Unlimited” Oracle pričel nuditi najboljšo tehnologijo infrastrukture v svojem razredu, saj prinaša zmogljivosti prihodnje generacije že danes, s čimer dajemo strankam možnost nadgradnje kadar njim ustreza, ne da bi morali ponovno licencirati svoje aplikacije. To je prvi takšen primer v industriji programske opreme,” je nadaljeval Phillips.

Izboljšave in inovacije po želji strank
Oracle tesno sodeluje z različnimi skupinami strank, vključno s CIO Council, komisijami za svetovanje strankam, strateškimi sveti za industrijo in izdelke, programi za zgodnje prevzemnike novih tehnologij in obsežnimi skupnostmi skupin uporabnikov, da bolje razume potrebe strank ter postavi prioritete novim funkcionalnostim. Povratne informacije, prej omenjenih skupnosti uporabnikov so pripomogle k znatno posodobljenim različicam:

” Oracle E-Business Suite Release 12: Izdaja za globalno poslovanje. V najnovejši različici Oracle E-Business Suite je Oracle dodal 18 novih izdelkov in 2443 izboljšav za pomoč globalnim podjetjem pri globalnem razmišljanju za boljše sprejemanje odločitev, pri globalnem delovanju za večjo konkurenčnost ter globalno upravljanje za nižje stroške in izboljšano delovanje. Prosimo poglejte si povezano obvestilo o Oracle E-Business Suite Release 12.
http://www.oracle.com/applications/e-business-suite-release.html

” PeopleSoft Enterprise Release 9.0: Izdaja s povečano vrednostjo. Oracle je predstavil tudi najnovejši izdelek, ki bo na voljo kot del PeopleSoft Enterprise 9 – paradnega konja rešitve PeopleSoft Enterprise Human Capital Management (HCM) 9.0. PeopleSoft Enterprise Release 9 vključuje 2 nova izdelka in 1478 izboljšav. Nova različica PeopleSoft Enterprise HCM prinaša možnosti upravljanja s talenti preko celotnega podjetja in, podobno kot druge aplikacije v PeopleSoft Enterprise 9, izkoristi prednosti Oracle Fusion Middleware za to, da strankam prinese obsežno, na standardih osnovano platformo, s katero se lahko odzovejo na izzive različnih tehnologij in aplikacij.
http://www.oracle.com/applications/peoplesoft-enterprise-release-9.html

” Siebel CRM 8: Preobrazbeni CRM. Nova različica zbirke programov Siebel CRM ponuja 10 novih izdelkov in 366 izboljšav, ki razširjajo Oraclovo investicijo v CRM rešitve za konkretne trge in omogočajo podjetjem pospešiti poslovno rast skozi poslovno transformacijo, ki jo zahtevajo stranke. Ta nova različica pospešuje sprejem pri uporabnikih, izboljšuje poslovno odzivnost in podjetjem prinaša povišano vrednost z novim uporabniškim vmesnikom, ki temelji na opravilih, možnostmi iskanja po celotnem podjetju, CRM-jem, ki temelji na SOA in vgrajenem poročanju, ki poganja vpogled v realnem času v trenutku stika s stranko.
http://www.oracle.com/applications/siebel-release.html

” JD Edwards World A9.1: Renesančna izdaja. Gre za prvo večjo izdajo rešitve JD Edwards World v desetih letih, ki ponuja 4 nove izdelke, 1297 izboljšav, ki strankam nudijo podporo pri skladnosti, operativno odličnost, tehnološke izboljšave in možnost globalnega delovanja.
http://www.oracle.com/applications/jd-edwards-release.html

” JD Edwards EnterpriseOne 8.12: Izdaja za nadaljnjo inovacijo. Najnovejša različica JD Edwards EnterpriseOne je na voljo od pomladi 2006, ko je prinesla 5 novih izdelkov, vključno z Operational Sourcing in 3 nove module za industrijo prehrane in pijače, kakor tudi 291 izboljšav.
http://www.oracle.com/applications/jd-edwards-enterpriseone-release.html

Poleg vodilnih izboljšav je Oracle zagotovil tudi sestavne dele, ki so potrebni za omogočanje uspešnih vpeljav, med drugim avtomatizirane skripte za nadgradnjo, obsežno dokumentacijo izdelka, obsežen in izurjen ekosistem partnerjev in širok nabor izobraževalnih tečajev za uporabnike.

Tehnologija prihodnje generacije danes
Ključni sestavni del Applications Unlimited je dobava dodatne vrednosti strankam preko možnosti uporabe tehnologij prihodnje generacije znotraj obstoječih investicij skozi integracijo in certifikacijo z Oraclovo vodilno tehnologijo podatkovne zbirke in Oracle Fusion Middleware. Ta nova izdaja Oracle Applications nudi analitiko prihodnje generacije, ki temelji na vlogi, podrobno upravljanje aplikacij, integracijo, iskanje, upravljanje glavnih podatkov in možnost poročanja, ki temelji na XML.

Tako na primer nova linija izdelkov Oraclovih aplikacij izkorišča analitiko, ki temelji na vlogi, kar prinaša vnaprej definirano analitiko, ki deluje preko heterogenih sistemov in nudi enoten pogled preko rešitve Oracle Portal. Poleg tega je Oracle Applications mogoče upravljati z Oracle Express Managerjem, kar pripomore k povišanju zmogljivosti in kakovosti storitev aplikacij, ob tem pa zmanjša stroške upravljanja sistema.

Ključni sestavni del tehnologije prihodnje generacije je možnost nuditi odprto in dolgoročno integracijo. Oracle Applications prinaša obsežne spletne storitve in poslovne dogodke, omogoča modeliranje poslovnih procesov in ponuja objavljena odlagališča spletni storitev. Poleg tega je Oracle pripravil tudi vnaprej združene in dolgoročne integracije preko večjega števila svojih linij izdelkov in za konkretne industrije.

Pot do Oracle Fusion Applications
Na prireditvi je podjetje predstavilo Oracle Fusion Applications, Oraclovo zbirko programov prihodnje generacije. Oracle Fusion Applications temelji na Oralce Fusion Middleware in je zasnovana, da bo prva zbirka aplikacij, ki bo v celoti temeljila na standardih in zgrajena na SOA. Z izkoriščanjem principov Spleta 2.0 namerava Oracle Fusion Applications prinesti izjemno povečanje pri storilnosti tako uporabnikov kot partnerjev, ob hkrati znatnem znižanju skupnih stroškov lastništva.


Prijavi napako v članku