Igre
16.02.2013 17:21

Deli z drugimi:

Share

ONBEAT-X1 – zvočnik za igre na telefonu

Zvočnik se pričvrsti na zadnjo stran telefona in estetsko ne izstopa.
Zvočnik se pričvrsti na zadnjo stran telefona in estetsko ne izstopa.

Igranje iger na mobilnih telefonih je postalo vse bolj popularno. Raziskave kažejo, da mobilni telefoni povsem dostojno konkurirajo tudi igranju na sobnih konzolah in domačih računalnikih. Vendar pa je kvaliteta zvoka med igranjem iger na telefonih vse prej kot vrhunska, čemur bo pritrdil vsak glasbeni sladokusec. Odgovor na zvočne probleme pa ima podjetje Divoon z njihovim novim izdelkom ONBEAT-X1.

ONBEAT-X1 je prenosni zvočnik, ki ga pritrdimo na zadnjo stran telefona. Zvočnik se s telefonom preprosto poveže preko Bluetooth povezave in že smo pripravljeni na novo izkušnjo v igrah in filmih. Zvočnik je kompatibilen z vsemi novejšimi pametnimi telefoni ter prenosnimi tablicami.

Vendar pa z ONBEAT-X1 ne dobimo le boljšega in glasnejšega zvoka, temveč ima napravica tudi posebno funkcijo imenovano “Vibration Bass”, ki ob vklopu reagira na tresljaje in vibracije med igranjem iger, kar da še posebno bolj realistično vživetje v igro.

Zvočnik ne potrebuje nikakršnih baterij, ima namreč vgrajeno baterijo, ki zdrži do osem ur in se polni preko usb kabla (seveda zvočnik tudi ne obremenjuje baterije telefona).

Zvočnik ONBEAT-X1 bo v ZDA izšel koncem februarja, v Evropi pa v začetku marca. Cena v ZDA bo 39.90 dolarjev, v Evropi pa zelo verjetno slabih 40 evrov.


Prijavi napako v članku