Telefoni
08.11.2017 17:13
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlični Vernee M5 že za stotaka

Odličen pametni mobilni telefon Vernee M5 je lahko naš že za dobrih 100 evrov.
Odličen pametni mobilni telefon Vernee M5 je lahko naš že za dobrih 100 evrov.

Kitajski proizvajalci telefonov resnično obvladajo svoj posel. Medtem, ko je treba za najmogočnejše predstavnike Appla in Samsunga odšteti višje zneske kot znaša minimalna slovenska plača, obstajajo primerljivo zmogljivi telefoni kitajskega porekla, ki stanejo tudi petkrat manj. Eden takšnih je Verneejev M5, ki si ga pri spletnem trgovcu Tom Top lahko omislite že za dobrih 100 evrov (natančneje 103,19 evrov).

Za ta denar boste prejeli pametni mobilni telefon Android, ki je opremljen s 13,2-centimetrskim (5,2-palčnim) zaslonom visoke ločljivosti, osemjedrnim procesorjem MTK6750 frekvence 1,5 gigahercev in štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Tu za nameček najdemo še vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

Kot se za sodobni pametni mobilni telefon spodobni ima tudi Vernee M5 na voljo hitri bralnik prstnih odtisov in podporo za dve telfonski kartici SIM. Z nakupom pa nikakor ne gre odlašati, saj je ponudba omejena, in sicer do razprodaje zalog. Ta telefon je na voljo tudi v nemškem skladišču po isti ceni, kar pomeni, da bo ta k nam prispel prej.


Prijavi napako v članku