Računalništvo, telefonija
12.04.2019 13:28
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična kamera za vsak dom

Ste že razmišljali o tem, da bi svoj dom zaščitili s kamero, do katere bi imeli dostop kadarkoli in kjerkoli? Če vam je mar za varnost, je to lahko odlična rešitev.
IP PTZ POE kamera HiLook 4.0MP
IP PTZ POE kamera HiLook 4.0MP

Zagotovo ste se že kdaj, ko ste bili na primer na dopustu ali zgolj v službi, spraševali, ali je doma vse v najlepšem redu. Danes je tehnologija tako napredovala, da to zlahka preverite – kadarkoli. Obstaja namreč vrsta varnostnih sistemov za nadzor vašega doma. Eden najboljših so zagotovo kamere, ki so postale bolj dostopne kot kadarkoli prej.

IP PTZ POE kamera HiLook 4.0MP največjega proizvajalca video nadzornih sistemov se ponaša z ločljivostjo 4MP in štirikratnim optičnim ter 16-kratnim digitalnim zoomom. Lahko se obrača od 0 do 330 stopinj in ima 90 stopinj nagiba – tako bo zlahka nadzirala še tako široko območje. Snema lahko v ločljivosti 2560×1440 slikovnih točk s 25 sličicami na sekundo.

Omenjena visokozmogljiva kamera podpira brskalnik Internet Explorer. Ob tem pa je na voljo tudi aplikacija Hik-Connect za pametne mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in Apple iOS. Omenjena pametna kamera ima tudi vrsto inteligentnih funkcij, med katerimi so zaznavanje gibanja, maskiranje za zasebnost, izravnava osvetlitve iz ozadja in še nekaj drugih. Lahko si nastavite tudi, da vas opozori ob zaznavanju gibanja ali prekinjeni povezavi, tako da boste imeli varnost vašega doma vseskozi pod nadzorom.

Posneto vsebino lahko shranjujete na kartice Micro SD, SDHC ali SDXC. Nudi pa podporo velikosti kartic do 256 gigabajtov.

IP PTZ POE kamera HiLook deluje na temperaturi od -20 do 40 stopinj Celzija, tako da je primerna tudi za zunanjo uporabo. V paketu dobite poleg kamere še pribor za montažo in seveda navodila.

Več podrobnosti o kameri IP PTZ POE HiLook 4.0MP preberite na spletni strani podjetja TechTrade na povezavi https://www.techtrade.si/ip-kamera-hilook-40mp-ptz-zunanja-poe-ptz-n2404i-de3-4x-zoom-8001111, kjer lahko omenjeno opremo tudi kupite. V kolikor pa imate kakšno vprašanje, vam bodo z veseljem pomagali tudi z nasveti.


Prijavi napako v članku