Računalništvo, telefonija
01.12.2020 06:43
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete kakovosten zaslon po ugodni ceni? Tu je Xiaomi Redmi 1A

Računalniški zaslon Xiaomi Redmi 1A nas zagotovo ne bo razočaral.
Računalniški zaslon Xiaomi Redmi 1A nas zagotovo ne bo razočaral.

Relativno poceni izdelke podjetja Xiaomi Redmi na področju pametnih mobilnih telefonov Android verjetno poznate. Popolnoma nič drugače ni na področju računalniških zaslonov. Zaslon Xiaomi Redmi 1A namreč nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo, zanj pa je treba odšteti le 118,99 evra. To bo seveda držalo le v primeru, če bomo zaslon kupili pri spletnem trgovcu TomTop, in sicer na TEJ POVEZAVI.

Računalniški zaslon Xiaomi Redmi 1A je opremljen s 60,5-centimetrsko oziroma 23,8-palčno diagonalo, matriko IPS in ločljivostjo 1080P oziroma 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Novost nudi odlično vidljivost iz vseh kotov, saj ta znaša 178 stopinj v vse smeri. Ker je zaslon opremljen s kompaktnim ohišjem, ne preseneča, da bo ta zlahka našel mesto na naši računalniški mizi. Poleg tega ima matrika zaslona zelo malo modre svetlobe, kar v praksi pomeni, da nas oči tudi pri daljšem delu ne bodo bolele.

Računalniški zaslon Xiaomi Redmi 1A je nastavljiv po višini in kotu, tako da ga bomo lahko zlahka prilagodili našemu delovnemu mestu. Več informacij o nadvse zanimivem računalniškem zaslonu Xiaomi Redmi 1A je na voljo na TEJ POVEZAVI. Ker se zaslon nahaja na evropskem trgu, zanj ne bo treba plačati carinskih in drugih dajatev. Stroški pošiljanja pa so prav tako povsem brezplačni.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku