Računalništvo, telefonija
19.05.2017 13:00

Deli z drugimi:

Share

Odličen telefon z 10-jedrnim procesorjem za manj denarja

Odličen telefon z 10-jedrnim procesorjem za manj denarja
Odličen telefon z 10-jedrnim procesorjem za manj denarja

Hrvaško podjetje Hangar predstavlja najnovejši mobilni telefon Noa H10 z 10-jedrnim procesorjem Helio X27, 13MP sprednjo kamero z vgrajeno bliskavico in dvojno Samsung 13MP kamero s štirimi LED bliskavicami na zadnji strani.

NOA H10 je tanek, eleganten telefon, z zaobljenimi robovi, ki prijetno sede v roko. Poleg lepega videza pa ga odlikuje tudi vse ostalo!

Kristalno čist zaslon

Noa H10 odlikuje odličen Sharpov 5,5-inčni zaslon narejen v 2,5D tehnologiji z ukrivljenim robom in s Full HD resolucijo. Za varnost skrbi hiter in natančen čitalec prstnih odtisov.

Močnejši kot kdajkoli!

Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del našega življenja in naši stalni spremljevalci. To pomeni, da naše delo in razvedrilo trpita, ko se moramo ustaviti, da napolnimo baterijo. Zato ima H10 močno 4000mAh baterijo s funkcijo hitrega polnjenja, ki zagotavlja, da je čas pred vtičnico čim krajši.

Hitrejši kot kdajkoli!

MediaTekov Helio X27 2.6GHz 10-jedrni procesor, v katerem za hitrost poskrbita dve hitri jedri Cortex-A72 (2,6 GHz), za varčnost pa dva sklopa po štiri jedra Cortex-A53 (en sklop z 2 GHz in en z 1,6 GHz). Tako najbolje poskrbijo za razmerje hitrost/varčnost. V kombinaciji s 4 GB delovnega pomnilnika in 32 GB spomina zagotavlja, da je vaš H10 mobilni telefon hiter tudi pri najzahtevnejših aplikacijah ki so na voljo, vključno s tistimi, ki šele prihajajo!

Revolucionarne 3 x13MP kamere!

Na zadnji strani skrbi za izvrstne fotografije dvojna SAMSUNG 13MP kamera s samodejnim ostrenjem. V slabših svetlobnih pogojih vam priskoči na pomoč štirikratna LED bliskavica in avtomatska izmera toplote, kar omogoča reprodukcijo barv vašega sveta v naravnem tonu. Fotografijo lahko fokusirate na drugo področje, tudi, ko ste jo že shranili in tako z eno samo sliko naredite več različic. S pomikom drsnika levo ali desno enostavno izberete nov cilj, ki ga želite imeti v središču pozornosti. Sprostite svojo ustvarjalnost z Noa H10!

Za najboljše selfije bo poskrbela sprednja 13MP kamera z izredno natančnostjo in bliskavico z mehko svetlobo. Tako boste vi in vaši prijatelji vedno na čudovitih slikah za najlepše spomine.

NOA H10 je zelo dober telefon, ki ga lahko kupite na www.smartson.si, www.emonagram.si že za 389,90€.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku