Računalništvo, telefonija
22.02.2021 16:50
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Očem prijazna Xiaomi namizna lučka

Očem prijazna Xiaomi namizna svetilka
Očem prijazna Xiaomi namizna svetilka

Radi preživljate večere z dobro knjigo? Kitajsko podjetje Xiaomi je za vas pripravilo priročno namizno svetilko, ki vam bo omogočila, da uživate z vašo najljubšo knjigo do zgodnjih jutranjih ur. Osvetlite prostor z namizno svetilko Xiaomi Mijia Lite, ki jo za kratek čas lahko dobite po zelo ugodni ceni 27,99 evrov pri spletnem prodajalcu TomTop. Namizno svetilko si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Če želite moderno namizno luč je, edina izbira za vas Xiaomi Mijia Lite, ki s pomočjo 4000K LED žarnice vaš prostor osvetli z nebeško belo svetlobo. LED žarnica poskrbi za enakomerno razporeditev bele svetlobe po vaših prostorih. LED osvetlitev je očem prijazna, saj pri njej ni prisotne modre svetlobe. Na voljo imate 3 različne nastavitve za osvetljavo: nizka, srednja in visoka osvetlitev. Nizka je primerna predvsem za nočno branje, ko nočete zmotiti partnerja med spanjem.

Stojalo namizne svetilke Xiaomi Mijia Lite lahko nastavljate vse do 218 stopinj naklona. Majhno in lahko ogrodje omogoča, da jo lahko brez težav premikate po prostorih. Primerna je tudi za šolarje, ki več ur preživijo ob knjigah in so običajno bolj izpostavljeni modri svetlobi. Stikala so občutljiva na dotik, tako da jih zlahka najdete tudi v popolni temi.

Namizno svetilko Xiaomi Mijia Lite lahko dobite po akcijski ceni na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca marca oziroma do razprodaje zalog, zato ne odlašajte z nakupom. Spletni prodajalec TomTop vam namizno luč pošlje iz nemškega skladišča, kar pomeni hitro in kar je najbolj pomembno, brezplačno dostavo.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku