Računalništvo, telefonija
18.12.2020 19:00

Deli z drugimi:

Share

Novoletna edicija: Anker Soundcore Flare bluetooth zvočnik + torbica

Prenosni Ankerjev brezžični zvočnik Soundcore FLARE, 360 ° zvok in zunanja LED osvetlitev, IPX7 vodoodporen in dolg čas predvajanja za zabave - zdaj na voljo tudi božična omejena izdaja s potovalno torbico in ličnim pakiranjem! Idealno za novoletno darilo!
Novoletna edicija: Anker Soundcore Flare bluetooth zvočnik + torbica
Novoletna edicija: Anker Soundcore Flare bluetooth zvočnik + torbica

Soundcore Flare CHRISTMAS EDITION vključuje potovalno torbico, ki ščiti zvočnik ko ga ne uporabljate. Praznična embalaža božične izdaje je idealno darilo za vse ljubitelje glasbe, ki želijo svoj zvok dvigniti na višjo raven.

360° zvok

Flare se ponaša z močanim 360° zvokom, ki jih nudijo nizkotonec in zvočnika, ki sta vgrajena okoli celotnega ohišja. S takšno napravo dobite povsem prefinjeno zvočno doživetje, ki pokrije vsak centimeter prostora.


BassUp tehnologija

Posebej oblikovan procesor najprej analizira, nato pa izboljša frekvence basa vaše glasbe. Ta zvočni signal se nato preko najsodobnejših neodim zvočnikov pretvori v intenzivnejši zvok.


Osebno nastavljiv EQ

Vsaka zvrst glasbe zveni najboljše prilagojeno. Hip-hop na primer potrebuje veliko basov, klasična glasba pa potrebuje kristalno čist visok ton. Aplikacija Soundcore nastavi EQ tudi vaši osebnosti.


“Light Show” po ritmu glasbe
Za celovito avdiovizualno izkušnjo, svetlobnih efektov po ritmu vašega glasbe. 5 nastavljivih svetlobnih načinov dvigane vzdušje vsakega dogodka.


Aplikacija Soundcore – Flare je prvi zvočnik, ki uporablja popolnoma novo aplikacijo Soundcore; preprosta, vendar močna programska oprema, ki omogoča popolno prilagajanje Flarejevega zvoka in luči preko pametnega telefona ali tablice.


Vodotesnost
Ne glede na to, kje mora biti glasba, je Flare primeren in pripravljen. Super-varna IP67 zaščita brez truda zadrži razlitje, dež in celo popolno potopitev v vodo. * Ne priporočamo zabave pod vodo brez dihalnih aparatov.

Že na voljo pri vseh večjih spletnih trgovcih kot tudi pri dobavitelju Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana – prodaja@elkotex.si ter na B2B (za nadaljno prodajo) https://b2b.elkotex.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku