Igre
08.01.2010 16:02
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novo doživetje igranja računalniških iger z igralnima palicama Razer Sixense

Igranje računalniških iger bo kmalu postalo občutno bolj zabavno!
Igranje računalniških iger bo kmalu postalo občutno bolj zabavno!

Proizvajalec igričarske opreme Razer ne počiva na lovorikah in skrbi za vedno sveže novosti v svojem prodajnem programu. Tokrat je na sejmu zabavne elektronike CES 2010 predstavil nadvse zanimivo tehnologijo za igranje iger, ki preko magnetnega polja in natančnih tipal simulira gibe v realnem času in v treh dimenzijah s časovnim zamikom borih desetih milisekund.

Inovativna igralna palica, ki jo je proizvajalec igričarske opreme Razer pripravil v sodelovanju s podjetjem Sixense, je pisana na kožo predvsem igranju športnih računalnikih iger, kot so tenis, baseball, rokoborba, boks in podobno. Odlično pa se obnese tudi pri igranju prvoosebnih streljačin, kot je na primer Left 4 Dead 2.

Ker sta za novi način igranja iger že pred časom izrazila zanimanje priznana izdelovalca računalniških iger Activision in EA, naj bi novi igričarski sistem podjetij Razer in Sixense zaživel v praksi že letos. Inovativna igralna palica Razer Sixense naj bi bila na voljo tako za osebne računalnike kot za igralne konzole. Upajmo, da cena igralnih palic ne bo pretirano zasoljena.


Prijavi napako v članku