Telefonija
02.04.2024 13:15
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola Edge 50 Ultra na prvi pogled deluje fantastično

Foto: Motorola
Foto: Motorola

Motorola se v več regijah pripravlja na predstavitev serije Edge 50. Ta se nam obeta v začetku aprila. Model Ultra pa se je na spletu pojavil že pred lansiranjem.

Prihajajoča serija Edge 50 bo imela verjetno vsaj tri modele, pri čemer se že omenjata modela Motorola Edge 50 Pro in Edge 50 Fusion, kar je potrdil tudi sam razvijalec. Na splet pa je po zaslugi žvižgačev zašlo tudi nekaj uradnih podatkov. Znani žvižgač Evan Blass in portal Android Headlines sta se dokopala celo do nekaterih promocijskih materialov, vključno s fotografijami in videoposnetki.

Blass je objavil več videoposnetkov o tem, kar se zdi trženjsko gradivo za Edge 50 Ultra. Prvi posnetek potrjuje rahlo ukrivljen zaslon, ki ga spremljajo zelo minimalni okvirji.

Oblika nas že na prvi pogled spominja na starejšo serijo telefonov Samsung Galaxy S10 ali pa na novejšo serijo telefonov Redmi. Na hrbtni strani ima telefon teksturiran zaključek, štrleče ohišje kamere pa se neopazno zlije z zadnjim okvirjem in odraža posodobljen oblikovalski jezik podjetja, ki ga vidimo na telefonih, kot je Moto G 5G 2024.

Ohišje ima na zadnji strani tri kamere, na sprednjem zaslonu pa je opazna selfie kamera. Drugi napovednik izpod okrilja Blassa pri telefonu Edge 50 Ultra poudarja čudovit svetel zaslon ter stereo zvočnike.

Naslednji trije videoposnetki nakazujejo, da bo imela naprava solidno zaščito zaslona in bo vodoodporna. Kaj pa kamere? Domnevno bo imel telefon primarno kamero ločljivosti 50 MP skupaj s periskopsko lečo, sekundarno kamero in lasersko samodejno ostrenje med senzorjema. Pričakujemo lahko tudi vse ostale specifikacije, ki telefon naredijo Ultra: Snapdragon 8 Gen 3, 512 GB prostora (UFS 4.0) ter 12 do 16 GB RAM-a.

Android Headlines je delil tudi upodobitve Motorola Edge 50 Ultra, ki razkrivajo nekaj visokokakovostnih slik naprave iz vseh zornih kotov. Pričakujemo, da bo Ultra na voljo v treh barvah: Peach Fuzz, Black in Light Beige. Prva dva bosta verjetno imela vegansko usnjeno končno obdelavo, svetlo bež pa bo mogoče videti v teksturiranem zaključku.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več