Spletni brskalniki
21.08.2013 10:55

Deli z drugimi:

Share

Novi Google Chrome 29 navdušuje v vseh pogledih!

Najnovejša različica spletnega brskalnika Google Chrome je že na voljo za brezplačen prenos za uporabnike operacijskih sistemov Windows, Linux in Mac OS X. Novost prinaša bogato paleto novih možnosti, med katerimi izstopata gumb za ponastavitev in novi algoritem za lažje iskanje.
Google Chrome 26 je bogatejši za boljšo podporo črkovanju in modulom za preverjanje angleške slovnice.
Google Chrome 26 je bogatejši za boljšo podporo črkovanju in modulom za preverjanje angleške slovnice.

Programerji podjetja Google so uporabnike operacijskih sistemov Windows, Mac OS X in Linux prijetno presenetili z novo različico spletnega brskalnika Chrome. Brskalnik Chrome 29 je že na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/TNrylin je kakopak na voljo tudi v slovenskem jeziku. Novi Googlov spletni brskalnik se vsekakor splača namestiti, saj se ponaša z višjo hitrostjo delovanja, izboljšano varnostjo ter bogato paleto novih funkcij in možnosti.

Spletni brskalnik Google Chrome 29 prinaša izboljšano naslovno vrstico, ki še dodatno olajšuje iskanje vsebin na svetovnem spletu. Uporabniki Applovih računalniških sistemov bodo odslej na namizje prejemali vsa obvestila, ki se bodo nanašala na posodobitev aplikacij in razširitev. Nadvse zanimiv je tudi gumb za ponastavitev (reset button), saj omogoča enostavno ponastavitev brskalnika na privzete vrednosti oziroma kot da bi bil ravnokar nameščen. Ozadja, zaznamki in programi pri ponastavitvi na srečo pri tem ne bodo izbrisani.

Če še nimate nameščenega spletnega brskalnika Google Chrome, novo različico najprej prenesite s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/TNryl in ga nato z zgolj nekaj kliki namestite. Lastniki Googlovega brskalnika pa lahko opravite posodobitev na način, da kliknete na »reže« (desno zgoraj) in izberete »O Google Chrome«. Namestitev oziroma posodobitev se bo pričela samodejno. Po uspešni namestitvi bo potrebno Googlov brskalnik le še ponovno zagnati.

Vas zanima več iz te teme?
Chrome brskalnik

Prijavi napako v članku