Računalništvo, telefonija
18.06.2021 13:30

Deli z drugimi:

Share

Nove delovne priložnosti za IT kader

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Digitalizacija je vnesla korenite spremembe v vsakdanje poslovanje podjetij. Avtomatizacija in optimizacija nekaterih ključnih delovnih procesov je pospešila razvojno pot številnih organizacij. Vse to pa bi bilo nemogoče brez izobraženega in tehnično podkovanega IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Globalno tehnološko podjetje Cosylab išče štiri Senior Java razvijalce (m/ž), ki bodo sodelovali pri načrtovanju arhitekture, analizi tveganj, pregledu kode in splošnem timskem delu. Pričakujejo napredno znanje programskega jezika Java in izkušnje z ostalimi programskimi jeziki (C++ in C#).

Služba: Išče se .NET programer (m/ž)

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend”
Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

Pridružite se ekipi Comtrage Gaming, vodilnemu dobavitelju programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. Visoko usposobljena ekipa išče sodelavce vodilne inženirje za zagotavljanje
kakovosti (m/ž), ki bodo delovali kot ključna kontaktna točka za vse vidike zagotavljanja kakovosti in ki bo usklajeval notranje in zunanje vire projekta.

Podjetje Dominatus išče Web developerja (m/ž), ki si želi novih izzivov v strokovnem okolju s priložnostmi za napredek. Želijo si sodelavce, ki dobro poznajo programersko okolje WordPressa in WooCommerce, kar vključuje tudi znanje HTML in CSS programskih kod. Zaželeno je tudi napredno znanje PHP in izkušenj z OOP.

Še vedno aktualna delovna mesta:

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware
enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
Vue.js razvijalce/ke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM).

Poslovno priložnost ponujajo tudi PHP razvijalcem in razvijalkam, ki bi se pridružili izkušeni in zagnani ekipi. Najprej vas čaka uvajalni projekt, kjer se boste naučili praks razvoja Drupal aplikacij. Pridruži se vam mentor, ki vas bo vodil skozi uvajalno obdobje. Pričakujejo dobro poznavanje PHP-ja in razumevanje MySQL-a ter natančnost in doslednost pri vseh nalogah.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo inženir za
poslovne rešitve – CRM (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo inženir za poslovne rešitve – BC/NAV (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Poznate Python in ste mojstri na področju strojnega učenja? Prijavite se na prosto delovno mesto podatkovnega znanstvenika (m/ž) v podjetju BE-terna. Vaše naloge bodo čiščenje, analiziranje in vizualiziranje velike količine podatkov pridobivanje funkcij za uporabo v algoritmih strojnega učenja in podobne tehnične naloge.

Ekipa Be-terna išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) z občutkom za stranke. Skrbeli boste za projekte vseh velikosti, tako za mala, srednja in tudi velika podjetja. Določali boste cilje v skladu s strankinimi potrebami ter kratkoročno in dolgoročno načrtovali kapacitete.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več