Računalništvo, telefonija
25.04.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Nova paleta OKI A3 LED barvnih tiskalnikov

.. Tiskalniki so sestavni del vsakega podjetja, mnogi pa ga imajo tudi doma. Vsi si želimo učinkovit tiskalnik, enostaven za uporabo in z nizkimi stroški lastništva ..
Nova paleta OKI A3 LED barvnih tiskalnikov
Nova paleta OKI A3 LED barvnih tiskalnikov

Podjetje OKI ponuja vrsto zanimivih tiskalnikov serije C800, vsem pa je skupno, da za sprejemljivo ceno nudijo veliko. Opremljeni so z novo grelno tehnologijo, ki omogoča izjemno kratek čas segrevanja. Prihranijo vam čas, povečajo učinkovitost, pa še pri energiji boste privarčevali. V praksi pomeni, da bo za to, da bo tiskalnik v le 10 sekundah pripravljen za tiskanje. Imajo pa ti tiskalniki tudi veliko možnosti povezljivosti, uporabniku prijazen vmesnik, vrhunsko kakovost tiskanja in še bi lahko naštevali.

OKI C824

Prihranite čas in stroške s cenovno dostopnim barvnim tiskalnikom C824. Manj porabljene energije in časa ter večja učinkovitost je tisto, kar boste znali ceniti. C824 je idealna izbira za visokokakovostno barvno tiskanje in za vaš proračun. Zaslon naprave je preprost za uporabo, tiskalnik pa omogoča hitro in enostavno izdelavo kakovostnega prodajnega gradiva ali vsakodnevnih pisarniških dokumentov.

Nagrajena digitalna LED tehnologija zagotavlja visoko kakovostne rezultate na različnih velikostih papirja od A6 do A3. Je tiskalnik, s katerim lahko tiskate na papir teže od 64 do 256 gramov na kvadratni meter. Odlikuje ga tudi samodejno zaznavanje večnamenskega pladnja za 100 listov, ne glede na nalogo, ki mu jo boste zadali, jo bo opravil z odliko. Nudi zalogo 400 listov in 4 izbirne pladnje za papir, ki to zalogo še povečajo.

Prav tako podpira samodejno obojestransko tiskanje, s čimer lahko zmanjšate porabo papirja. Z energijo varčuje način samodejnega »globokega spanja«, omogoča pa tudi samodejen izklop naprave. Opremljen je z napredno povezljivostjo, vključno z brezžičnim LAN-om, NFC tehnologijo in Google Cloud Print 2.0.

Vsestranski C824 nudi izjemne učinke za širok spekter potreb in je med manjšimi A3 barvnimi poslovnimi tiskalniki. Poleg tega, da nudi jasno, 1200×600 dpi ločljivost tiskanja, omogoča tudi TonerSave način, ki zmanjša stroške pri tiskanju osnutkov ali notranjih dokumentov podjetja.

OKI C834

OKI C 834 je idealna izbira za podjetja in delovne skupine, ki želijo od svoje naprave nekaj več. Seveda nudi odlične rezultate, ob tem boste prihranili pri stroških, naprava pa je tudi izjemno kompaktna. Nadgrajena digitalna LED tehnologija, kot že omenjeno pri prejšnjem tiskalniku, nudi izjemne rezultate tako na tiskovinah velikosti A6 kot A3. Tudi C834 se z lahkoto spopade s papirjem teže 64 do 256 gramov na kvadratni meter. Na pladnjih boste imeli več kot dovolj zaloge, da vam papirja ne bo zmanjkalo kar tako.

Prav tako nudi obojestransko tiskanje in način za varčevanje z energijo ter samodejni izklop. Poleg brezžične LAN povezljivosti, NFC tehnologije in Google Cloud Print 2.0, je omogočen tudi Applov AirPrint.

S pomočjo mobilne aplikacije si lahko pri obeh omenjenih tiskalnikih ogledate uporabniške videe, ki vam utegnejo priti še kako prav. Avtentikacija pa preprečuje nepooblaščenim osebam dostop do vmesnika in zaščiti poslovne podatke.

OKI C844

C 844 je najboljši tiskalnik med brati serije C800. Visokokakovostna 1200×1200 dpi ločljivost, barvno tiskanje in izjemna hitrost so lastnosti, ki so kot nalašč za podjetja. Prav večja ločljivost natisnjenih dokumentov oziroma česarkoli, za kar boste ta izjemen tiskalnik uporabljali, ga loči od zgoraj opisanih tiskalnikov iste serije. Prav tako ga odlikujejo nizki stroški lastništva, visoka učinkovitost in lahkotnost upravljanja. Ima vse, kar imata OKI C824 in C834 in še več. Je idealna izbira za tiste, ki potrebujejo kakovosten profesionalni tiskalnik. Ponuja vso povezljivost, ki jo omogoča OKI C834, odločitev na kakšen način boste dokument stiskali, je vaša, možnosti pa več kot dovolj. Prav tako nudi zalogo 400 listov in 4 izbirne pladnje za papir, ki to zalogo še povečajo.

Več o teh izjemnih tiskalnikih najdete na spletni strani oki.si/. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKRO ING TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku