Igre
15.11.2020 07:38

Deli z drugimi:

Share

Nikar ne zakadite vaše nove igralne konzole Xbox Series X

Igralna konzola Microsoft Xbox Series X naj ne bi imela nikakršnih težav s pregrevanjem.
Igralna konzola Microsoft Xbox Series X naj ne bi imela nikakršnih težav s pregrevanjem.

Nova igralna konzola Xbox Series X podjetja Microsoft je pošla že nekaj ur po pričetku prodaje v predprodaji. Kupcem sta bili na voljo dve različici novosti, in sicer Xbox Series X in Xbox Series S, prvi kupci pa so novi konzoli prejeli 10. novembra. Za zmogljivejšo različico Xbox Series X je bilo v Združenem kraljestvu treba odšteti preračunanih 495 evrov, za šibkejši model Xbox Series S pa zgolj preračunanih 275 evrov.

Ker bo nova igralna konzola Microsoft Xbox Series X končnim uporabnikom postajala vse dostopnejša, so se na spletu že pojavile govorice, da naj bi imela nova igralna konzola podjetja Microsoft resne težave s pregrevanjem. Poleg tega so se pojavili tudi videoposnetki, ki prikazujejo, da je novost dobesedno zajel ogenj. Na srečo temu v praksi sploh ni tako, saj so zlonamerni uporabniki nove igralne konzole uporabili električno cigareto, igralna konzola pa je dim prenesla iz spodnjega dela ohišje na zgornji del, saj je to naloga, ki jo opravlja ogromni ventilator, ki je vgrajen na zgodnjem delu igralne konzole Xbox Series X.

Nad zlonamerne videoposnetke »goreče« igralne konzole Xbox Series X se je odzvalo tudi podjetje Microsoft. To je v izjavi za javnost zapisalo, da težav s pregrevanjem nove igralne konzole ni in da so skrbi uporabnikov zaradi tega povsem odveč. Poleg tega so zapisali, da naj uporabniki nikar ne zakajajo njihove nove igralne konzole z elektronskimi cigaretami, saj to igralni konzoli ni v nikakršno korist.


Prijavi napako v članku