Telefoni
30.01.2017 16:50
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neuradne novice o novem iPhone 8 bodo verjetno razočarale ljubitelje blagovne znamke

Apple naj bi zniževal proizvodnjo iPhonov 7
Apple naj bi zniževal proizvodnjo iPhonov 7

Kljub temu, da smo šele na začetku leta, se tehnološka javnost in mediji že osredotočajo na letošnjo jesen. Pričakovano v mesecu septembru bodo pri Applu predstavili novo generacijo pametnega telefona iPhone. Slednji bo predstavljal 10. obletnico obstoja iPhona zato ne presečena, da so pričakovanja velika in s tem tudi apetiti po novostih. Apple mora letos izpolniti visoka pričakovanja in nedavno nazaj se je pojavila informacija, da bi jim to lahko celo uspelo.

Takrat se je namreč omenjalo možnost brezžičnega polnjenja pametnega telefona iPhone na daljše razdalje. Omenjalo se je polnjenje prek zraka kar pomeni, da bi se iPhone polnil že takrat, ko bi se nahajali v določeni sobi. Tak način polnjenja bi predstavljal naslednji korak pri polnjenju baterij. Danes veliko proizvajalcev uporablja klasično brezžično polnjenje vendar pa morate za telefon namestit na točno določeno mesto kar ni ravno najbolj praktično. Možnost polnjena prek zraka oziroma na daljše razdalje se je zdela možna tudi zaradi desete obletnice in dejstva, da morajo letos pri Applu predstaviti več novosti kot so jih lani.

Da bo brezžično polnjenje pri novi generaciji iPhone možno so si strokovnjaki skoraj prepričani. To naj bi bil tudi razlog zakaj se pri Applu vračajo nazaj na ohišje iz stekla. Slednje so nazadnje uporabili leta 2011 pri takratnem modelu iPhone 4S. Ne glede na vse do zdaj relativno skope informacije se lahko veselimo na razburljive naslednje mesece. Do poletja se bo namreč, vsaj glede na preteklost, že razkrila kakšna večja in pomembnejša informacija o novi generaciji iPhone.


Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku