Računalništvo, telefonija
23.09.2004 11:28

Deli z drugimi:

Share

NetworksDefender velenjskega podjetja TrendNET osvaja tujino

Že na lanskem sejmu GITEX v Dubaju, ki velja za največji in najpomembnejši sejem srednjega vzhoda, privablja pa razstavljavce in obiskovalce iz celega sveta, je podjetje TrendNET uspešno predstavilo linijo lastnih varnostnih naprav NetworksDefender. Letos je na sejmu v skupnem nastopu največjega slovenskega IT grozda E-Aliansa, katerega član je.
Za letos pa pripravljajo na Gitexu svetovno premiero popolnoma nove linije varnostnih naprav NetworksDefender, ki predstavljajo celovite rešitve za mala in srednja podjetja, v svojem naboru pa prvič predstavljajo tudi rešitve za velike sisteme.
Nova linija je opremljena z novimi uporabniškimi vmesniki, zunanjimi prikazovalniki za prikaz statusov in inicialne nastavitve ter ima v drobovju najsodobnejše varnostne mehanizme za obrambo pred današnjimi grožnjami, kot so virusni napadi, vdori, SPAM, WEB virusi, itd. Celotna serija pa ima še mnogo dodatnih funkcij, kot so povezovanje lokacij preko naprednega VPN sistema, QoS sistem in kot opcija SIP gatekeeper za IP telefonijo.
Letošnji GITEX bo največji doslej, saj je Dubaj postal najhitreje rastoče trgovinsko središče sveta in letošnji sejem pomeni prelomnico v pomembnosti dogodka, saj pričakujejo okrog 100.000 obiskovalcev iz izključno poslovnega sveta (sejem je zaprt za nestrokovno javnost).
Lani je na sejmu sodelovalo 774 razstavljavcev, ki so predstavljali preko 1700 podjetij iz 41 držav. Letos zaradi izjemne investicijske dejavnosti v regiji pričakujejo podiranje rekordov na vseh nivojih. TrendNET pa pričakuje, da bo preko tega trga prodrl tudi na trge Indije, Avstralije in Azije ter seveda Afrike in Srednjega Vzhoda. Glede na lanske rezultate sejma se jim zdijo pričakovanja realna.


Prijavi napako v članku