Digitalizacija
Poslovne rešitve
28.06.2023 11:23

Deli z drugimi:

Share

Je to popoln sistem za evidenco delovnega časa?

Danes se marsikatera kadrovska ekipa vsakodnevno spopada s spremljanjem prisotnosti zaposlenih. S pravo rešitvijo pa to ni več znanstvena fantastika.

Ne le beleženje prisotnosti zaposlenih, temveč tudi izračun delovnih in prostih dni za obračun plač ter vrsta drugih parametrov – gre za neskončen in zamuden cikel zajemanja in obdelave podatkov, ki zahteva veliko sredstev. Z modernim načinom dela, ki postaja vse bolj prilagodljivo, a za spremljanje tudi vse bolj zapleteno, je ročno evi­dentiranje podatkov o delovnem času poslovno zastarela metoda. Čas je za digitalizacijo in uživanje vseh njenih prednosti.

Lažje sledenje, enostavno upravljanje s podatki in brezhib­no shranjevanje podatkov o prisotnosti vaših zaposlenih – vse to lahko vašemu podjetju prinese elektronski sistem za spremljanje prisotnosti. Ste v dvomih? Predsta­vili bomo nekaj ključnih prednosti, ki jih boste pridobili z integracijo sistema za evidenco delovnega časa, kakršen je na primer sistem ePrisotnost, ki ga ponuja podjetje Bilaz d.o.o.

Spremljanje evidence prisotnosti za popolno transparentnost

ePrisotnost.si je sistem za registracijo in evidenco delovnega časa, s pomočjo katerega lah­ko zaposleni preprosto evidentirajo svojo prisotnost s pomočjo kartice, unikatne kode ali pametnega telefona. Program je v celoti v slovenskem jeziku, kar še olajša njegovo uporabo.

Sistemi za sledenje dopusta, izmen in rednega dela ne delujejo neodvisno drug od drugega, temveč so funkcije tesno po­vezane, kar je dodatna prednost uporabe sistema ePrisotnost, saj lahko njihovo ločeno upravljanje vodi v razdrobljenost sistema in posledično napačne podatke.

S sistemom ePrisotnost.si boste lahko natančno vo­dili evidenco prisotnosti tako za redno delo kot tudi za službene opravke, malice in podobno. Nadzorovali boste lahko bolniške staleže zapo­slenih, morebitna izobraževanja od doma, čakanje na delo in ostale odsot­nosti – vse na enem mestu. Tudi vodenje evidence po izmenah poteka samodejno. Si­stem ePrisotnost bo celo prepoznal, ali se je zaposleni evidentiral v ustrezno izmeno. V sistemu lahko tudi kadar koli pregledate in izpišete vse evidence ter jih filtrirate po različnih kriterijih.

Kadar zaposleni označi svojo prisotnost, se podatki samodejno zabeleži­jo v spremnem programskem sistemu. Če zaposleni nevede napačno označi svojo prisotnost, se lahko to kasneje na enostaven način popravi. Celoten postopek je avtomatiziran, s čimer odpravite potrebo po nepo­trebni dokumentaciji in zmanjšate možnost človeške napake.

Tudi za delo od doma ali na terenu

Netočni zapisi o prisotnosti vodijo v porabo nepotrebnih sredstev za ko­rekcijo evidenc, v skrajnem primeru pa celo v izplačilo napačno evidentiranih nadur. Sistem za registracijo delovnega časa to prepreči in hkrati omogoči izvoz vseh potrebnih podatkov za izračun plač. Tako boste svojemu podjetju prihranili sredstva, vaši kadrovski oziroma računovodski ekipi pa veliko časa.

Fleksibilnost je še ena pomembna lastnost in prednost sistema za vodenje evidence prisotnosti. Program ePrisotnost.si lahko uporabljajo tudi podjetja s hibridnim načinom dela, saj omogoča tudi vodenje prisotnosti delavcev, ki delajo od doma ali na terenu. Z uvedbo sistema ePrisotnost bo takomed zaposlenimi in delodajalcem zagotov­ljena popolna transparentnost.

Prijavite se na 30-dnevni brezplačni preizkus sistema ePrisotnost

Sistem za registracijo in evidenco delovnega časa ePrisotnost.si lahko reši vas in vašo kadrovsko ekipo pred neštetimi urami dela z evidencami delov­nega časa zaposlenih in omogoči, da te ure porabite na bolj produktiven način.

Za brezplačen 30-dnevni preizkus sistema ePrisotnost obiščite spletno stran www.eprisotnost.si ali pa pišite ponudniku, podjetju Bilaz d.o.o., na mail naslov:info@bilaz.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Evidentiranje delovnega časa

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BILAZ d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BILAZ d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Bilaz računalniško, prodajno-servisni center d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BILAZ d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več