Strojna oprema
27.10.2005 09:22

Deli z drugimi:

Share

NETGEARov Unified Threat Management (UTM)

Podjetje NETGEAR je najavilo linijo rešitev UTM (Unified Threat Management), ki ima v požarnem zidu NETGEAR ProSafe VPN Firewall 200 (FVX538) in ProSafe VPN Firewall 50 (FVS338) vključeno zmogljivo zbirko Trend Micro Client/Server (CS) in Client/Server/Messaging (CSM) za mala in srednje velika podjetja.

Zbirko Trend Micro dobite skupaj z obema izdelkoma požarnih zidov VPN, na voljo pa je tudi kot nadgradnja vgrajene opreme v obstoječih enotah. Uporabniki lahko prejmejo brezplačno 60-dnevno preizkusno naročnino na zbirko in tako poleg obsežnega kompleta funkcij omrežne varnosti, ki ga zagotavljajo požarni zidovi VPN, dodajo v sistem robustno protivirusno zaščito in zaščito pred neželeno e-pošto, ki temeljita na izvajanju varnostnega pravilnika.

Vključevanje zbirke Trend Micro Client/Server in Client/Server/Messaging Suite za mala in srednje velika podjetja v NETGEAR-jev ProSafe VPN Firewall 200 (FVX538) in ProSafe VPN Firewall 50 (FVS338) uporabnikom omogoča popolno, cenovno dostopno, zanesljivo in enotno zaščito na prehodu, pred internetnimi, omrežnimi in brezžičnimi grožnjami. Oba požarna zidova uporabljata varnostne pravilnike, ki jih določijo omrežni skrbniki in ki internetni dostop dovolijo le tistim računalnikom, ki imajo nameščen najnovejši protivirusni podpis in podpis proti neželeni e-pošti. Računalniki, ki nimajo najnovejše protivirusne zaščite, so preusmerjeni v strežnik, v katerem dobijo najnovejšo različico. Vključevanje celovite protivirusne zaščite Trend Micro in domiselne zaščite pred neželeno e-pošto z razumljivim naborom varnostnih funkcij ProSafe VPN Firewall 200 (FVX538) in ProSafe VPN Firewall 50 (FVS338), ki vključujeta požarne zidove Stateful Packet Inspection (SPI), zaznavanje vdorov in podporo do 50 IPSec VPN tunelov ali 200 VPN tunelov, uporabnikom v malih in srednje velikih podjetjih omogoča najbolj celovito, cenovno dostopno ter enostavno upravljivo rešitev omrežne varnosti.


Prijavi napako v članku