Strojna oprema
20.12.2005 12:25
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR pametna stikala premagala vso konkurenco

Družba NETGEAR, svetovni ponudnik tehnološko visoko razvitih omrežnih izdelkov, je danes objavila rezultate poročila NPD Distributor Weekly, v katerem je zapisano, da je družba dosegla največji dohodek od prodaje linije pametnih stikal ProSafe Smart Switches, ki prevladujejo na trgu pametnih stikal, najhitreje rastoči kategoriji stikal v Severni Ameriki v letu 2005.


NETGEARova pametna stikala ProSafe Smart Switches gredo za med!

Glede na zadnje prodajno poročilo, podjetje NETGEAR, ki je z lansiranjem prvega pametnega stikala pravzaprav ustvarilo to kategorijo v letu 2003, nadaljuje s svojo prevlado v tej industriji, saj je zaslužilo 55,8 odstotkov prihodkov od prodaje na severnoameriških tleh v najhitreje rastoči kategoriji, ki je glede na lansko leto dosegla 600-odstotno rast v tretjem četrtletju.

“NETGEAR je dodobra prevetril segment stikal v letu 2003 s predstavitvijo prvega pametnega stikala, ki omogoča ključne upravljavske možnosti po izredno dostopnih cenah preko intuitivnega uporabniškega vmesnika, temelječega na spletnem brskalniku,” je povedal Kevin Allan, direktor marketinga poslovnih izdelkov v podjetju NETGEAR. “Hitra rast tega razreda v letu 2005 kaže na to, da se vse več uporabnikov zaveda prihrankov ob uporabi stikal, enostavnih za upravljanje. Z uporabo osnovnih upravljavskih možnosti, ki omogočajo rast mrežne infrastrukture brez potrebe po namenskem IT osebju, ter brez kompleksnosti upravljavskega omrežja, so pametna stikala idealna rešitev za rastoča poslovna omrežja. Med vsemi ponudniki se vedno več uporabnikov odloča za nakup NETGEARovih pametnih ProSafe Smart Switch stikal zaradi ključnih lastnosti; ugodne cene, zmogljivosti in zanesljivosti.


Prijavi napako v članku