Operacijski sistemi
22.09.2021 09:55

Deli z drugimi:

Share

Netflix prvič brezplačno za uporabnike mobilnih naprav Android!

Na pretočne vsebine podjetja Netflix prisega vse več uporabnikov, trenutno storitev uporablja več kot 200 milijonov naročnikov. Zato ne preseneča, da pri podjetju Netflix neprestano pripravljajo nove funkcionalnosti ter uporabnikom ponujajo nove možnosti. Ena izmed teh so mobilne računalniške igre, ki jih bo sprva mogoče poganjati na mobilnih napravah Android.

Da bi podjetje Netflix lahko uspelo na področju računalniških iger, mora seveda pridobiti še večje število uporabnikov. Zato ne preseneča, da so se v Keniji odločili za povsem nenavaden pristop. Uporabnikom z mobilnimi napravami Andorid, ki živijo v Keniji, so namreč pretočne storitve podjetja Netflix nedavno postale na voljo povsem brezplačno.

Brezplačni Netflix seveda prinaša določene omejitve. Med njimi najdemo omejeno število videovsebin, ki so na voljo, poleg tega so te dostopne zgolj z uporabo mobilnih naprav Android. Uporabnikom seveda ni omogočen prenos vsebin na njihovo napravo za poznejši ogled. Kljub omenjenim omejitvam so uporabniki nad brezplačno storitvijo relativno zadovoljni.

Pri podjetju Netflix sicer še niso razkrili, kakšne načrte imajo z novim pristopom. Mnogi so prepričani, da naj bi brezplačni Netflix uporabnike »prisilil« v sklenitev naročniškega razmerja, ko bodo ti zadovoljni s ponudbo, a bodo želeli še več. Trenutno pa še ni znano, ali se bo za podoben pristop podjetje Netflix odločilo tudi v drugih državah širom sveta.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

AR-SET d.o.o.

Dobravica 10A, 8310 Šentjernej, Tel: 05 904 82 27
Vodilni ponudnik računalniške opreme in servisa v Šentjerneju in okolici AR-SET, d. o. o. se že 17 let ukvarja s servisom in trgovino s celostno ponudbo računalniške opreme. ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667