Računalništvo, telefonija
24.02.2009 10:12

Deli z drugimi:

Share

Neomejen prostor za shranjevanje ePošte


Učinkovitost zaščite je za kar 80 % večja kot pri predhodnih različicah.

Microsoft je, kot novost spletne storitve Windows Live Hotmail, predstavil neomejen prostor za shranjevanje elektronske pošte. Spletna storitev Windows Live Hotmail zagotavlja e-pošto 400 milijonom aktivnih uporabnikov. S tem Microsoft uporabnikom zagotavlja udobno in učinkovito delo z elektronsko pošto, saj jim starih sporočil ni treba brisati ali premikati na namizje.

Prostor za shranjevanje se prilagaja uporabnikovim zahtevam, kar omogoča shranjevanje vseh elektronskih sporočil ne glede na njihovo velikost. V primeru nenadnega prekomernega povečanja glede na preteklo uporabo bo uporabnik prejel elektronsko sporočilo z napotki za racionalno rabo.

Spletna storitev Windows Live Hotmail zagotavlja pošto 400 milijonom aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Poleg naprednega vmesnika vključuje najnovejšo tehnologijo filtriranja neželene e-pošte, ki pomaga pri blokiranju neželenih sporočil in virusov. Učinkovitost zaščite je za kar 80 odstotkov večja kot pri predhodnih različicah.

Microsoft načrtuje tudi novo funkcionalnost, s katero bo storitev Live Hotmail na enem mestu združevala različne e-poštne račune, kot so Gmail, AOL in Yahoo!. Prav tako storitev Windows Live Hotmail vključuje prenovljen koledar, ki omogoča enostavnejše izmenjevanje koledarjev z drugimi uporabniki, naročanje na več koledarjev in dostop do koledarja z odjemalcem Microsoft Outlook.


Prijavi napako v članku