Življenjski slog
24.03.2023 07:33

Deli z drugimi:

Share

NEO je hišni pomočnik, ki me vedno razume

Vrsta uporabnih senzorjev, ki jih povežete in upravljate v mobilni aplikaciji, lahko na povsem preprost način naredi vaš dom bolj varčen in varen – hkrati pa postane bivanje v njem prijetnejše.
Imejte v svojem domu vse pod nadzorom. To vam omogoča NEO. Foto: Telekom Slovenije
Imejte v svojem domu vse pod nadzorom. To vam omogoča NEO. Foto: Telekom Slovenije

Tega se zelo dobro zavedajo tudi pri Telekomu Slovenije, saj je njihov NEO postal več kot televizija – je hišni pomočnik, ki poleg vseh prednosti, ki jih nudi moderna televizija, združuje pametne naprave oziroma senzorje vašega doma na enem mestu.

Preprosto upravljanje tudi, ko ste v službi, na izletu, dopustu …

Se vam zvečer med najljubšo serijo že kdaj ni dalo vstati s fotelja, ko ste želeli ugasniti luč? Ste zato prosili partnerja, ker je bil bližje stikalu? Zdaj lahko to uredite s preprosto besedo »NEO« – čarobno besedo, na katero se bo odzvala katerakoli naprava v vašem domu, ki bo povezana v isto aplikacijo.

Ne gre zgolj za luči. Imejte vse pod nadzorom celo, ko vas ni doma. Če imate na primer hišnega ljubljenčka, ki doma sameva, ko ste odsotni, lahko preko aplikacije, povezane s kamero, kadarkoli na daljavo pokukate v svoj dom in se prepričate, kaj počne. S to isto kamero lahko kadarkoli – tudi, ko ste z ljubljenčkom na sprehodu – preverite, ali je doma vse v najlepšem redu. Želite preveriti, ali so otroci varno prišli iz šole? Nič lažjega. En klik in že ste lahko mirni. Zdaj lahko NEO uporabniki upravljate tudi z več kamerami hkrati in imate pod nadzorom več prostorov.

Varnost niso le kamere – so tudi senzorji za uhajanje dima, ogljikovega monoksida, vode

Pogosto pozabljamo, da varnost doma niso zgolj kamere. Uhajanje dima, vode ali ogljikovega monoksida lahko povzroči veliko nevšečnosti, ko vas ni doma. Ko ste doma, pa je lahko zelo nevarno. NEO vam pomaga, da se enostavno pomaknete na varno stran. S senzorji za izliv vode, dima in senzorji za ogljikov monoksid bo pred nevarnostmi, ki pretijo na vas, varna vsa družina.

Znižajte stroške energije

Danes vsi razmišljamo, kako bi kaj prihranili in optimizirali stroške energije – in NEO vam lahko pri tem priskoči na pomoč. Na daljavo lahko upravljate z vsemi napravami, priklopljenimi na pametne vtičnice. In tu je meja različnih možnosti uporabe samo vaša domišljija. S termostatsko glavo za radiator pa lahko na primer prilagajate temperaturo v prostoru. Vse z eno preprosto aplikacijo.

S prednostmi pametnega doma še nismo zaključili. Primer: Zjutraj si skuhate kavo in hitite v službo, na poti pa niste popolnoma prepričani, ali ste ugasnili štedilnik ali ne? Odslej ne bo več obračanja sredi poti in izgubljanja časa. Ali pa nadaljevanja poti v službo v negotovosti. Na daljavo boste lahko preverili, ali ste naprave doma izklopili – seveda pod pogojem, da jih imate in vam to omogočajo. Zato je tu NEO, vaš novi najboljši prijatelj.

Za NEO uporabnike brezplačno

Vsi NEO uporabniki lahko storitev Pametni dom uporabljate brezplačno. Telekom Slovenije vam omogoča dostop do aplikacije NEO Pametno življenje – vse, kar potrebujete, pa so omenjene vtičnice in senzorji.

Zagotovite si najboljšo NEO izkušnjo z novimi paketi po vaši meri in celo leto po akcijski ceni uživajte v vsem, kar vam ponuja NEO. Vsi paketi so zdaj na voljo po enotni ceni – že za 28 €* na mesec.

Več o NEO rešitvah Telekoma Slovenije najdete >>> tukaj.


*Enotna cena 28 EUR (ob vezavi 24 mesecev) velja za nove naročnike z izbranimi mobilnimi paketi prvih 12 mesecev, za obstoječe naročnike z izbranimi mobilnimi paketi pa prve 3 mesece. Po pretečenem akcijskem obdobju se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 9. 3. do 31. 5. 2023. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o akcijski ponudbi in paketih NEO obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije NEO pametni dom


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več