Računalništvo, telefonija
09.08.2019 21:47
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ne zamudite, le še nekaj dni za prijavo na tekmovanje InFocus

Ne zamudite, le še nekaj dni za prijavo na tekmovanje InFocus
Ne zamudite, le še nekaj dni za prijavo na tekmovanje InFocus

Počasi se izteka najbolj pomembno fotografsko tekmovanje leta. Na voljo imate le še nekaj dni, da na spletni strani natečaja objavite svoje fotografije. Nikar ne zamudite!


Huaweijevo fotografsko tekmovanje InFocus Awards je namenjeno vsem priložnostnim, amaterskim in profesionalnim fotografom, ki bi radi svoj talent pokazali svetu. Poteka v državah srednje in vzhodne Evrope ter Skandinavije (regija CEE & Nordic), sodelujete pa lahko s fotografijami, ki ste jih posneli s pametnimi napravami Huawei.

Zahvaljujoč napredku pametnih telefonov visoka kakovost fotografij ni več privilegij profesionalnih fotografov z visoko specializirano fotografsko opremo. Fotografiranje je mnogo bolj prilagodljivo in posameznik lahko po zaslugi pametnega telefona v vsakem trenutku postane fotograf. Omogoča svobodno izražanje ustvarjalnosti in pripravljenost odkrivati neverjetnost sveta, kadarkoli si to želimo. Da v času zamrznemo izjemni trenutek ali neodkrito lepoto, ki ju drugi pogosto prezrejo, je treba imeti le ostro oko ter vzeti telefon iz žepa.

Uporabniki pametnih naprav Huawei so tekmovanje sprejeli z navdušenjem. Do zdaj so na spletni strani tekmovanja prijavili več kot 100 tisoč fotografij in krajših video posnetkov, kar je 52 % več, ko je bilo prijav na lansko fotografsko tekmovanje Next Image.

Vsaka minuta, vsaka sekunda je polna lepih trenutkov, ki jih ustvarijo ljudje, živali, kralji ali čustva. Ti pa so krhki, zato naj bo vaš izziv najti in fotografirati neodkrito lepoto okoli sebe in z njo sodelovati v fotografskem tekmovanju Huawei Infocus Awards. A pohitite. Za prijavo imate namreč čas le še do 11. avgusta.

Imate radi fotografijo?

Svoja dela lahko objavite v eni od šestih kategorij, pet fotografskih in eni za ljubitelje videa:

  • #Strast – izražanje čustev s pomočjo fotografije.
  • Hojla, življenje! – delite čustva ali inspiracijo iz vsakodnevnih izkušenj.
  • Obrazi – eksperimentiraje z identiteto in močjo portretne fotografije.
  • Korak dlje – odkrivanje novih krajev in novih funkcij kamer pametnih telefonov, na primer optične povečave, širokega kota ali načina za bližinske fotografije (makro).
  • Storyboard – ustvarite smiselno pripoved v devetih fotografijah.
  • Življenje sedaj – povejte zgodbo v video posnetku krajšem od 30 sekund.

Tekmovanje Huawei InFocus Awards je namenjeno uporabnikom naprav Huaweija, ki lahko svoja dela oddajo prek spletne strani tekmovanja, od 24. junija 2019 dalje.

Prijavljene fotografije bodo predstavljene na spletni strani, kjer bo imel vsak obiskovalec, vključno z udeleženci tekmovanja možnost, da glasuje za fotografijo, ki je po njegovem mnenju najboljša. Ta del glasovanja bo potekal do 11. Avgusta 2019.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več