RAM
31.05.2022 11:43
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Navijajte v stilu s pomnilniki Kingston FURY Beast DDR5 RGB

· Izboljšana RGB-osvetlitev z novo zasnovo hladilnih reber
· Patentirana tehnologija Kingston FURY Infrared Sync
· Delovanje Plug N Play do zmogljivosti 4800 MT/s

Foto: Kingston
Foto: Kingston

Kingston FURY, igričarski oddelek podjetja Kingston Technology Company, Inc., vodilnega svetovnega proizvajalca pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, predstavlja nove pomnilniške module Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB. Družina pomnilnikov Kingston FURY Beast se ponaša s prvim modulom DDR5, ki je presegel zmogljivost 10.000 MT/s, najnovejši pomnilniški moduli pa imajo izboljšane svetlobne učinke RGB z novo zasnovo hladilnih reber, ki zagotavlja svetlo in jasno osvetlitev.

Pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB je popolna rešitev za prilagajanje sloga računalnikov, opremljenih s pomnilnikom DDR5 nove generacije. Certificiran za sisteme s standardom Intel® XMP 3.0 ter kvalificiran s strani vodilnih svetovnih proizvajalcev matičnih plošč1, pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB uporabnikom omogoča samozavestno sestavljanje računalnikov. S programsko opremo Kingston FURY CTRL2 lahko uporabniki izbirajo med knjižnico prednastavljenih svetlobnih vzorcev in učinkov. Poleg tega lahko uporabniki prilagodijo gladke in živahne učinke osvetlitve RGB, da bo njihov računalnik popolnoma edinstven. Vsi pomnilniški moduli Kingston FURY Beast DDR5 RGB imajo vgrajeno patentirano tehnologijo Kingston FURY Infrared Sync™, ki svetlobne učinke sinhronizira z dogajanjem v računalniku.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB je na voljo z moduli zmogljivosti od 4800 MT/s naprej, ki vključujejo Kingstonovo edinstveno tehnologijo Plug N Play, ki samodejno navije frekvenco pomnilnika, ne da bi zato morali izbrati navijalski profil. Na modulih zmogljivosti 5200 MT/s in hitrejši profili Intel XMP 3.0 omogočajo tudi zaklepanje delovne frekvence, časov zakasnitve in napetosti pomnilnika. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec iger ali začetnik, vam pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB omogoča, da maksimalno izkoristite svoje igre.

“Z veseljem smo dodali Kingston FURY Beast DDR5 RGB v našo družino pomnilniški modulov,” je dejala Iwona Zalewska, vodja oddelka pomnilnikov DRAM v Kingston EMEA, in dodala: “Zdaj lahko uporabniki, ki želijo zmogljivosti pomnilnika DDR5 in zabaven videz prilagodljive osvetlitve RGB, uživajo v obeh. Poleg tega lahko uporabniki z osebnim pridihom prilagajanja svetlobnih učinkov resnično prevzamejo celotno igralno izkušnjo v svoje roke.”

Pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB je na voljo v posameznih modulih zmogljivosti 8 GB, 16 GB in 32GB ter v kompletih dveh modelov zmogljivosti do 64 GB s hitrostmi do 6000 MT/s. Podprt je z omejeno doživljenjsko garancijo in legendarno Kingstonovo zanesljivostjo.

Za več informacij obiščite kingston.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kingston Kingston FURY Beast DDR5

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več