Računalništvo, telefonija
23.08.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Napredni poslovni študiji za poklice digitalne prihodnosti

.. Danes iščemo predvsem izobraževanje, ki bo uporabno za naš vstop v prihodnost in digitalizacijo ..
MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana izvaja sodoben poslovni študij po zgledu mednarodno naprednih poslovnih fakultet.
MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana izvaja sodoben poslovni študij po zgledu mednarodno naprednih poslovnih fakultet.

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana izvaja sodoben poslovni študij po zgledu mednarodno naprednih poslovnih fakultet. Za izzive, ki nas čakajo v prihodnosti in za kakovostno izobraževanje namreč potrebujemo moderno institucijo. Študij mora biti prilagojen posameznikovim življenjskim okoliščinam: družini, delovnim obveznostim, kariernim ambicijam. Izobraževanje mora biti zanimivo tudi za študente, ki so študij prekinili, da so jim priznana predhodna izobraževanja (izpiti) in praksa.

Trojček, ki zagotavlja uspešno prihodnost

Študij na MLC Ljubljana poteka ob spoznavanju poslovnih problemov iz prakse in sodobnih načinov njihovega reševanja. Trojček, ki ga predstavljajo management, poslovno pravo in omenjeno digitalno poslovanje, zagotavlja prihodnost, v kateri bodo študenti odlično delovali. V Sloveniji so edini, ki nudijo to predmetno kombinacijo. Študij je usmerjen v prakso. Praksa poteka preko ekskurzij in povabljenih predavateljev, ki so uspešni managerji, podjetniki in poslovni pravniki. Študij vsebuje tudi praktično delo na poslovnih aplikacijah najsodobnejšega poslovnega informacijskega sistema SAP (System Analysis and Program Development), podatkovnih bazah BISNODE in spletnem oglaševanju preko Googla in družbenih omrežij (Facebook, Instagram) …

Digitalizacija poslovanja

Partnerstvo MLC Ljubljana – SAP – BISNODE

Fakulteta uspešno sodeluje s podjetjema BISNODE, ki se ukvarja s poslovno analitiko in SAP, ki je eno od vodilnih podjetij na področju poslovnih aplikacij. Študentje na SAP in BISNODE programskem okolju raziskujejo realne probleme, iščejo njihove rešitve in jih predstavljajo v obliki seminarskih nalog, diplomskih ali magistrskih del.

Spletni marketing

Z vedno večjo potrebo trga dela po znanju spletnega oglaševanja, smo na MLC Ljubljana razvili program in poletne tečaje na temo spletnega oglaševanja od A do Ž. Študentje se tekom študija naučijo izdelati svojo spletno stran, voditi spletno analitiko, na podlagi katere oblikujejo oglaševalske načrte, vezane na plačljivo oglaševanje na Google Ads, Facebooku in Instagramu.

Management in pravo za dobrega vodjo

Na MLC Ljubljana se zavedajo, da mora dober vodja za uspešno in varno vodenje poslovanja obvladati znanje managementa in poslovnega prava. Zavedajo se, da so sodobni poslovni študiji taki, da je čas od zaposlitve posameznika v nekem podjetju do tega, da je za podjetje dejansko uporaben, čim krajši. Zato MLC Ljubljana v svojih programih optimalno združuje študij s poslovno prakso.

Visokošolski program na MLC Ljubljana

Cilji študijskega programa prve stopnje so usposobiti študente za različna področja dela nižjega in srednjega managementa v gospodarskih in drugih družbah. Študentje pridobijo osnovna znanja korporacijskega prava in managementa v podjetništvu. Diplomanti obvladajo dela z nalogami pri upravljanju sodobnih informacijsko podprtih poslovnih funkcij (SAP) srednjih in majhnih podjetij: nabava, proizvodnja, prodaja, kadri na delokrogih planerjev in analitikov, spletnih oglaševalcev. Diplomanti lahko opravljajo dela malega pravnika v podjetjih ali v odvetništvu oziroma notariatu.

Magistrski program na MLC Ljubljana

Magistrski program združuje management in poslovno pravo ter ju nadgrajuje z aktualnimi digitalnimi vsebinami poslovne analitike. Študentje spoznajo mednarodne prakse na področju managementa in vodenja. Primeren je za vse, ki bodo prevzemali naloge najvišjega managementa v organizacijskih enotah ali projektih. Prilagojen je tudi tistim, ki se bodo srečali z vodenjem in podjetništvom, a v dodiplomskem izobraževanju niso bili podrobno seznanjeni z nalogami managementa in s tem povezanimi pravnimi vprašanji (inženirji, zdravniki, družboslovci …). Za študij se odločajo tudi vodje ali bodoče vodje družinskih in lastnih podjetij.

MLC Ljubljana za izpopolnjevanje ali za nov začetek

Izobraževanje je proces, ki traja vse življenje. Zaradi razvoja IKT, avtomatizacije in robotizacije, je to postalo še toliko bolj pomembno. MLC Ljubljana je pravi naslov za vas, pa naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MLC LJUBLJANA
Za več informacij so vam na voljo pri MLC LJUBLJANA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MLC LJUBLJANA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več